Αυτά τα γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι-της-γάτας», που επιλέχθηκαν για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της μάρκας, ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους μπροστινό τμήμα από πολλαπλές στρώσεις στραφταλιζέ ασετάτ.

Οι βραχίονες διαθέτουν μια κομψή μεταλλική πλακέτα στην άρθρωση, που φέρει τυπωμένο το λογότυπο της MAX&Co. Από την άλλη, ο σκελετός οράσεως από ασετάτ, είναι σε ελαφρώς υπερμεγέθη τετραγωνισμένη φόρμα και διατίθεται σε μινιμαλιστικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

maxco2

Το μοντέλο MAX&Co. 348/S διατίθεται σε μαύρο με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και μπλε φακούς, γκλίτερ μπλε μπροστινό τμήμα με μπλε βραχίονες και γκρι ντεγκραντέ φακούς, γκλίτερ καφέ μπροστινό τμήμα με καφέ βραχίονες και καφέ ντεγκραντέ φακούς, γκλίτερ ασημί μπροστινό τμήμα με μαύρους βραχίονες και καφέ καθρεπτέ ντεγκραντέ φακούς, λευκό μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και γκρι φακούς.

Το μοντέλο MAX&Co. 350 διατίθεται σε μπλε με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και μπλε βραχίονες, γκλίτερ μαύρο μπροστινό τμήμα και μαύρους βραχίονες, γκλίτερ καφέ μπροστινό τμήμα με καφέ βραχίονες, γκλίτερ ταρταρούγα στο μπροστινό τμήμα με μαύρους βραχίονες, κόκκινο μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό και κόκκινους βραχίονες.

maxco1

Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 349/S και γυαλιά οράσεως MAX&Co. 351.

Αυτά για ελαφρώς στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως ξεχωρίζουν για το στραφταλιζέ ασετάτ με γκλίτερ που κοσμεί το μπροστινό τους τμήμα, εσωτερικά ή εξωτερικά, Οι βραχίονες διαθέτουν μια κομψή μεταλλική πλακέτα στην άρθρωση, που φέρει τυπωμένο το λογότυπο της MAX&Co.

Το μοντέλο MAX&Co. 349/S διατίθεται με μπροστινό τμήμα από μαύρο γκλίτερ/μαύρους βραχίονες/μπλε φακούς, μπροστινό τμήμα από μπλε γκλίτερ/μπλε βραχίονες/γκρι ντεγκραντέ φακούς, κερασί μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό/κόκκινους βραχίονες/καφέ φακούς, μαύρο μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό/μαύρους βραχίονες/γκρι ντεγκραντέ φακούς, λευκό μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό/λευκούς βραχίονες/γκρι φακούς.

maxco3

Το μοντέλο MAX&Co. 351 διατίθεται σε μπλε με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και μπλε βραχίονες, γκλίτερ μαύρο μπροστινό τμήμα και μαύρους βραχίονες, γκλίτερ καφέ μπροστινό τμήμα με καφέ βραχίονες, γκλίτερ ταρταρούγα στο μπροστινό τμήμα με μαύρους βραχίονες, κόκκινο μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό και κόκκινους βραχίονες.

Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 355/S και γυαλιά οράσεως MAX&Co. 357

maxco4

Αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ σε φόρμα «μάτι-της-γάτας» αποπνέουν μια ροκ αίσθηση με μια διάταξη από πέρλες και τρουκς που κοσμούν είτε το μπροστινό τους τμήμα ή τους βραχίονες, προσδίδοντας μια ιδανική ισορροπία μεταξύ ροκ-εν-ρολ διάθεσης και κομψότητας.

Το μοντέλο MAX&Co. 355/s διατίθεται σε μαύρο με γκρι φακούς, καφέ ταρταρούγα με μπλε βραχίονες και μπλε φακούς, ροζ ταρταρούγα με μπορντό βραχίονες και μοβ φακούς και μπορντό με καφέ φακούς.

maxco5

Το μοντέλο MAX&Co. 357 διατίθεται σε μαύρο, μπλε, ταρταρούγα και μπορντό.