Το κρεμμύδι είναι ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιείται στη μαγειρική καθημερινά. Δίνει γεύση και άρωμα σε όποιο φαγητό κι αν μπει, αλλά η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Το κρεμμύδι έχει διάφορες εναλλακτικές χρήσεις και μπορεί να φανεί χρήσιμο και αλλού εκτός από την κουζίνα και τα φαγητά σας. Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές…

1. Καθαρίζει το γκριλ

Τρίψτε το γκριλ με μια συρμάτινη βούρτσα για να αφαιρέσετε την πολλή βρωμιά. Στη συνέχεια, ανάψτε το και καρφώστε σε ένα πιρούνι μισό κρεμμύδι. Με το πιρούνι περάστε όλη την επιφάνεια του γκριλ έως ότου όλα τα απόβλητα που έχει να φύγουν. Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr