Μία αποβολή αποτελεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, αλλά η Shelly Mettling επέλεξε να δει τη θετική πλευρά και το μάθημα που μπορεί να πάρει κανείς από αυτό το αναπάντεχο συμβάν.

Η 28χρονη γυμνάστρια από τη Μινεσότα αναφέρει πως αυτό θα ήταν το πρώτο τους παιδί με το σύζυγό της και το έχασαν, δύο εβδομάδες αφού έμαθε ότι είναι έγκυος.

Κι ενώ τα αρχικά συναισθήματα που ένιωσε ήταν θυμός, θλίψη, σύγχυση, δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι αυτό που επέλεξε να κρατήσει ήταν αυτό που ένιωσε, όταν, πριν δύο εβδομάδες, έμαθε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος.

shelly2

«Είμαι ευγνώμων που έστω και για λίγο, ένιωσα τη δύναμη της μητρότητας. Είμαι ευγνώμων που βίωσα το δέσιμο που νιώθει μια γυναίκα όταν μαθαίνει ότι μέσα στην κοιλιά της μεγαλώνει ένας μικρός άνθρωπος. Είμαι ευγνώμων που ένιωσα την αγάπη που θα ήμουν ικανή να δώσω σε κάποιον που τελικά, δεν γνώρισα ποτέ. Είμαι ευγνώμων που ο Θεός που έδωσε την ευκαιρία να αναμετρηθώ με τις δυνάμεις μου» έγραψε, μεταξύ άλλων στο συγκινητικό ποστ της στον λογαριασμό της στο Instagram και συνέχισε:

«Είμαι ευγνώμων που έχω ένα μέσο να μοιραστώ την ιστορία μου και να βοηθήσω και άλλους που έκαναν χώρο στις καρδιές τους για κάποιον που τελικά δεν θα γνώρισαν ποτέ».

Με αυτό τον τρόπο η Shelly Mettling θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα και να δώσει έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης μιας κατάστασης που για κανένα ζευγάρι δεν είναι ευχάριστη.

shelly3

«Δεν τελείωσε, ποτέ δεν θα τελειώσει! Πάντα θα κουβαλάμε (εγώ και ο άντρας μου) αυτόν τον πόνο! Και πάντα θα νιώθουμε αδύναμοι μπροστά σε ό,τι συνέβη! Και παρόλο που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι συνέβη, μπορούμε να ελέγξουμε το πώς το χειριζόμαστε!» έγραψε χαρακτηριστικά.