Γιατί δεν πρέπει να τρυπάτε το κρέας με το πηρούνι

Χρήσιμο tip για τη μαγειρική


ΓΥΝΑΙΚΑ
13:47
29/05/2017
Γιατί δεν πρέπει να τρυπάτε το κρέας με το πηρούνι
2
loading

Συχνά για να διαπιστώσουμε αν το κρέας που μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα έχει ψηθεί, χρησιμοποιούμε ένα πιρούνι και το τρυπάμε για να δούμε αν είναι έτοιμο.

Η μαγειρική αυτή συνήθεια ωστόσο έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να χάνει τα υγρά του.

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar KΛΕΩΝ

    Aρα...τα σουβλακια το καταστρεφουν!

    1. avatar Ellraiser

      Χαχαχαχαχχα. διαπιστωση. Τα σουβλακια εχουν επιστημονικες τρυπες που η τεχνη χανετε στο βαθος των αιωνων.
      Περαν αυτου εννοει κατα την διαρκεια του ψησιματος και οπχι οταν ειναι ωμο αλλιως το μπιφτεκι θα ηταν για πεταμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει
Το newsbeast επιλέγει