Το τελευταίο πράγμα που περιμένει να δει μια γυναίκα όταν παίρνει μέτρα αντισύλληψης- και μάλιστα με αποτελεσματικότητα 99%- είναι μάλλον ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Όλα τα μέσα αντισύλληψης προειδοποιούν βέβαια πως η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι 100% αλλά όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί, για παράδειγμα, σπιράλ αντισύλληψης- μια μικρή συσκευή που τοποθετείται μέσα στη μήτρα και έχει σχήμα Τ- δεν περιμένει να είναι η σπάνια εξαίρεση και να μείνει έγκυος.

Αυτό συνέβη ωστόσο στη Lucy Hellein, που την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο τον γιο της Dexter Tyler.

Η ίδια είναι μάλιστα που ανέβασε τη φωτογραφία με το νεογέννητο να κρατά το σπιράλ στο χεράκι του, εικόνα έχει δεκάδες χιλιάδες share στα social media.

fsfs2

«Ήταν η τρίτη φορά που χρησιμοποιούσα την εν λόγω συσκευή αντισύλληψης. Οι δύο προηγούμενες λειτούργησαν μια χαρά. Αυτή επανατοποθετήθηκε τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος. Φοβήθηκα ακριβώς επειδή είχα το σπιράλ. Συμπέρανα πως η εγκυμοσύνη μου θα ήταν πρόσφατη αλλά ο υπέρηχος έδειξε πως ήμουν ήδη 18 εβδομάδων. Το σπιράλ δεν φαινόταν πουθενά στον υπέρηχο και ο γυναικολόγος μου συμπέρανε πως είχε πέσει. Εγώ δεν το πίστευα…» είπε η Hellein στην εφημερίδα Metro.

«Ο Dexter ήταν γραφτό να μας έρθει. Παρότι η γέννησή του δεν ήταν στο πρόγραμμα, η οικογένειά μου κι εγώ νιώθουμε ευλογημένοι».

Η μητέρα από την Αλαμπάμα εξήγησε πως η ίδια και ο σύντροφός της έχουν ήδη παιδιά κι αποφάσισαν να μην αποκτήσουν άλλα προς το παρόν. Λίγο αργότερα όμως εκείνη ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Τελικά το σπιράλ βρέθηκε, όταν ο μικρός Dexter Tyler γεννήθηκε με καισαρική τομή, πίσω από τον πλακούντα.

fsfs3

shutterstock182817461