Μια ατάκα που την πλήγωσε ήταν αρκετή για να πεισμώσει και να της αλλάξει τη ζωή. Η Hayley Westoby από το Σίδνεϊ στη διάρκεια ενός καβγά με τον πρώην σύντροφό της της είπε: «Πρέπει να χάσεις κιλά».

Αυτό ήταν! Η κοπέλα που ζύγιζε 119 κιλά, με αυστηρή διατροφή και συστηματική γυμναστική, έφτασε τα 54. Όπως λέει η ίδια μέχρι εκείνος να θίξει το θέμα των κιλών της, δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο ζύγιζε.

hayleywestoby15«Όταν αντιλήφθηκα την εικόνα μου, σοκαρίστηκα. Έτσι κοίταξα την ζωή που έκανα και συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου. Έβαλα στον εαυτό μου έναν στόχο που ήξερα ότι μπορούσα να πιάσω. Αποφάσισα για αρχή να χάσω 5 κιλά και ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα τα έχασα. Συνέχισα να προσπαθώ, να αθλούμαι και να τρέφομαι υγιεινά. Έχω χάσει 65 κιλά εντελώς φυσικά και είμαι υπερήφανη για αυτό που έχω καταφέρει».

hayleywestoby2

Η Ηayley Westoby έβγαλε από την διατροφή της το junk food και το αλκοόλ και ακολουθεί μία πιο υγιεινή διατροφή ενώ αθλείται συστηματικά και φυσικά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram. Μάλιστα ευγνωμονεί κατά κάποιο τρόπο τον πρώην της γιατί χωρίς αυτό το σχόλιο δεν θα είχε ξεκινήσει αυτό το «ταξίδι».

hayleywestoby3 hayleywestoby4 hayleywestoby5 hayleywestoby6 hayleywestoby7 hayleywestoby8 hayleywestoby9 hayleywestoby10 hayleywestoby11 hayleywestoby12 hayleywestoby13 hayleywestoby14 hayleywestoby1