Το πάθος της για την υγιεινή ζωή και τη σωματική άσκηση θέλει να μοιραστεί με άλλες γυναίκες η Αμερικανίδα ηθοποιός, Kate Hudson.

Η ηθοποιός έχει επεκτείνει την γκάμα μεγεθών του brand της, Fabletics με αθλητικά ρούχα που κυκλοφορούν σε μεγάλα μεγέθη.

«Είναι κάτι για το οποίο εργαζόμασταν εδώ και καιρό, προσπαθούσαμε να γίνει σωστά και είναι απίστευτα συναρπαστικό» ανέφερε η ηθοποιός στο CNNMoney. «Θέλουμε να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να εμψυχώνουμε τις γυναίκες να είναι σε φόρμα και υγιείς και να προσπαθούν να διασκεδάζουν, ενώ το κάνουν. Η ιδέα είναι ότι το να είσαι δραστήρια και να ασκείσαι δεν θα πρέπει να είναι τρομακτική. Αντίθετα, θα πρέπει να είναι διασκέδαση» υπογράμμισε.

«Δεν πρέπει να πιέζουμε τους εαυτούς μας για να φθάσουμε σε ένα απίστευτο επίπεδο, αν δεν είμαστε έτοιμες γι’ αυτό» είπε η ηθοποιός. «Θέλω μόνο να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πιο ελαφρύ κλίμα στον κόσμο της ευεξίας, της γυμναστικής, έτσι ώστε τα κορίτσια να απολαμβάνουν πραγματικά και να μην αισθάνονται ότι είναι σε αποστολή» υπογράμμισε.