Ο Φεβρουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να περάσουμε απολαυστικές στιγμές στο σπίτι και η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, φροντίζει αυτές οι στιγμές να είναι μοναδικές, χάρη στα νέα προϊόντα που μας παρουσιάζει.

nprntik1Οι νέες προσόψεις ντουλαπιών κουζίνας ASKERSUND προσδίδουν μοντέρνο, σκανδιναβικό ύφος στο σπίτι μας, ενώ οι πραγματικά βιώσιμες προσόψεις ντουλαπιών κουζίνας KUNGSBACKA έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένο ξύλο και πλαστικά μπουκάλια.

nprntik2

Επειδή το σπίτι πρέπει να είναι το αγαπημένο μέρος όλης της οικογένειας, η νέα σειρά λευκών ειδών VÄNSKAPLIG προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να δώσουν μια προσωπική νότα στο υπνοδωμάτιό τους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σχήματα, ενώ το επίτοιχο φωτιστικό DRÖMMINGE σε σχήμα μπαλονιού αφήνει τη φαντασία των παιδιών να ταξιδέψει.

nprntik3

Για το σαλόνι υποδεχόμαστε την οικογένεια καναπέδων FÄRLÖV, η οποία συνδυάζει παραδοσιακό στιλ με μοναδική άνεση, ενώ στο πάτωμα προκαλούμε αντίθεση με το νέο χαλί SODERUP σε ρουστίκ στιλ ή με το χαλί SÖNDERÖD επηρεασμένο από τη φύση και το νερό.

nprntik4

Επιπλέον, οι αποθηκευτικές λύσεις EKET με τη χαρακτηριστική σπονδυλωτή διάταξη και τα ένθετα για ραφιέρες KALLAX προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης, ενώ για τους λάτρεις του βιομηχανικού στιλ η σειρά αποθηκευτικών λύσεων FJÄLLBO είναι ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας, με μίνιμαλ και ρουστίκ ύφος.

nprntik6

Και επειδή IKEA σημαίνει ελευθερία στις επιλογές, ανακαλύψτε τη νέα σειρά IKEA PS 2017 εμπνευσμένη από 17 σχεδιαστές από ολόκληρο τον κόσμο. Η νέα σειρά έρχεται να δώσει μια νότα ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ανανέωσης στο σπίτι.

Γιατί στην ΙΚΕΑ «Ζούμε μαζί» την κάθε εποχή!
nprntik7 nprntik5