Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια Panthenol Extra στην Ελλάδα, η Medisei κυκλοφόρησε τη limited edition της Panthenol Extra Day cream, μια ειδική συσκευασία με διπλάσια ποσότητα προϊόντος! Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα, που χρησιμοποιούν εδώ και 10 χρόνια, όλες οι φίλες της καλλυντικής σειράς Panthenol Extra. pnthnlext Η Panthenol Extra Day Cream SPF15 προσφέρει στο δέρμα σας ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη για την καθημερινή του περιποίηση και προστασία, αφού διαθέτει μια πολύ φιλική και ευεργετική προς το δέρμα σύνθεση, καθώς περιλαμβάνει:

Πανθενόλη

Είναι η πιο γνωστή, για την εξαιρετικά αποτελεσματική δράση στο δέρμα, βιταμίνη. Εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προάγει την ανανέωση των κυττάρων.

Υαλουρονικό Οξύ

Πρόκειται για ένα ισχυρότατο ενυδατικό συστατικό, που ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντάς τη λεία και απαλή.

Βιταμίνη Ε

Η αντιοξειδωτική της δράση καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Αντηλιακά φίλτρα

Προστατεύουν καθημερινά το δέρμα με SPF15 από τη βλαβερή και επικίνδυνη υπεριώδη UVA/UVB ακτινοβολία. Με διπλάσια ποσότητα προϊόντος, η ενυδατική προστατευτική κρέμα ημέρας Panthenol Extra Day Cream limited edition χαρίζει φρεσκάδα, πληρότητα και έντονη ενυδάτωση στο δέρμα για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Συμβουλευθείτε τον φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα Panthenol Extra! Η σειρά Panthenol Extra είναι μια δημιουργία της ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα. www.panthenolextra.gr –  www.medisei.gr