Μοναδικά επιλεγμένα συστατικά, όπως το γάλα βρώμης και η κρέμα ρυζιού, κάνουν τις αισθήσεις να ξυπνούν, καθώς συνδυάζονται και αποκαλύπτουν μία ενυδατική σύνθεση, με λαχταριστό άρωμα και βελούδινη υφή για τη φροντίδα των κανονικών – λεπτών μαλλιών με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Απλή, προσιτή και γενναιόδωρη, χωρίς paraben για να την απολαμβάνουν καθημερινά ενήλικες και παιδιά από 3 ετών.

grnoatmi2

Το γάλα βρώμης είναι γνωστό για την ιδιότητα του να καταπραΰνει και να μαλακώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέροντας αξεπέραστη απαλότητα.

Η κρέμα ρυζιού είναι γνωστή για την ιδιότητα της να ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να βαραίνει.

Ανακάλυψε τη νέα συνταγή για την περιποίηση των μαλλιών σου που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και spray για εύκολο ξεμπέρδεμα και προστασία κατά της θερμότητας.

Για όμορφα μαλλιά, λαμπερά, μεταξένια, απαλά στο άγγιγμα, ανακάλυψε την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών για σένα και τους αγαπημένους σου!

grnoatmi3

Η νέα σειρά της  Garnier δημιουργεί το πρώτο spray για εύκολο ξεμπέρδεμα και προστασία κατά της θερμότητας.

Με ελαφριά σύνθεση, το spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Μετά το λούσιμο: ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλιά και τα αφήνει ανάλαφρα, χωρίς ξέβγαλμα.
  • Πριν το στέγνωμα: προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλούν οι συσκευές θερμότητας.

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Σε νωπά μαλλιά, εφαρμόστε στα μήκη και τις άκρες και στη συνέχεια χτενίστε ή/και στεγνώστε όπως συνήθως. Δεν χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά.

grnoatmi1

Εντατικά θρεμμένα, χωρίς να έχουν βαρύνει, τα μαλλιά προστατεύονται από τη θερμότητα σε όλο το μήκος τους, γίνονται λαμπερά, απαλά και ελαστικά, πραγματικά ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά.