Αν έχετε καυγαδίσει με το ταίρι σας για τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω ανόητους λόγους, μην ανησυχείτε! Δεν είστε οι μόνοι!

Κάθε ζευγάρι που έχει περάσει λίγο καιρό μαζί, είναι μάλλον αδύνατο να μην αναγνωρίσει τον εαυτό του σε τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες καταστάσεις. Διαβάστε 10 κλασικές αιτίες καυγά κάθε ζευγαριού που… σέβεται τον εαυτό του.

Το πέταγμα των σκουπιδιών

Αυτό είναι αντρική υπόθεση. Αν λοιπόν τσακώνεστε με τον καλό σας για το ποιος θα πετάξει τα σκουπίδια, όλο το δίκιο είναι με το μέρος σας.

Το δώρο των γενεθλίων

«Πώς μπόρεσες να μου αγοράσεις κάτι τέτοιο για τα γενέθλιά μου;» Το ατόπημα που έκανε εκείνος ήταν απλά να αγοράσει ένα κολιέ. Πάνω στην σύγχυση η γυναίκα λέει: «Σου φαίνομαι για τύπος που θα φόραγε έναν μαργαριταρένιο κολιέ; Είναι λες και δεν με ξέρεις καθόλου…»

Ο πραγματικός λόγος του ξεσπάσματος; Είστε απογοητευμένη που δεν του πέρασε καν από το μυαλό να αγοράσει εκείνη την επώνυμη τσάντα που έχετε βάλει εδώ και καιρό στο μάτι. Ευτυχώς το κολιέ επιστρέφεται!

Ποια/ποιος ήταν αυτός που έκανες add στο Facebook

Η αιτία αυτή, σαν να μην έφταναν οι άλλες, μπήκε σχετικά πρόσφατα στο «πεδίο της μάχης». Από τότε δηλαδή που τα social media μπήκαν στη ζωή μας. Όχι βέβαια ότι είστε ζηλιάρης/ζηλιάρα αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχει κάποιος περίεργος στο προφίλ του καλού/καλής σας.

«Τι εννοείς ότι κάλεσες την αδερφή σου;»

Το χτύπημα αυτό είναι κάτω από τη μέση. Και κάλεσε την αδερφή του/της χωρίς να σας το πει πρωτύτερα και το σπίτι είναι βρώμικο. Επειδή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος για να τον/την τιμωρήσετε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγυρίσετε μαζί!

Τα πεθερικά στη μέση

Τη φράση «Μα μόλις πριν λίγες μέρες είδαμε τους γονείς σου» μάλλον τη λέτε συχνά. Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει πάνω από μήνας αλλά το γεμάτο με παθητική επιθετικότητα απόγευμα που περάσατε, σας φαίνεται σαν να ήταν χτες.

«Είχα κακή μέρα και ξεσπάω πάνω σου»

Δεν μπορούσε να το προβλέψει και να σας εκπλήξει με κάτι παρήγορο και νόστιμο όταν πάτε σπίτι; Αντ’ αυτού έφαγε και το λίγο παγωτό που έμεινε στο ψυγείο.

Ποιος πάει για μανικιούρ στις μέρες μας;

Σενάριο καθημερινής τρέλας: Μόλις έχετε πάει να φτιάξετε τα νύχια σας και ο σύντροφός σας σας κάνει την εξής ερώτηση, ότι στις μέρες μας (άλλωστε έχουμε οικονομική κρίση) ποιος πάει πάει να κάνει μανικιούρ; Βαθιές αναπνοές και ψυχραιμία. Μην απαντήσετε καν. Είναι ερώτηση παγίδα!

Ο καυγάς της παραγγελίας

Είναι γνώριμος για όλα τα ζευγάρια ο πόλεμος της παραγγελίας. Θα μπορούσε αλλιώς να αποκαλεστεί και ως μάχη της αναποφασιστικότητας. Όταν ο καλός ή η καλή σας αποφασίζει να ακολουθήσει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, εσείς ως δια μαγείας λαχταράτε λιπαρά και υδατάνθρακες ή ακόμα χειρότερα ακολουθεί το εξής σενάριο: Θέλει να παραγγείλει και σας ρωτάει αν θέλετε κάτι. Λέτε όχι. Επιμένει, επιμένετε κι εσείς. Έρχεται η πίτσα, την τρώτε και λέτε και με ύφος: «Καλά εμένα δεν μου πήρες τίποτα;»

Δεν τσακωνόμαστε αρκετά!

Αν δεν σας έχει συμβεί ποτέ μπορεί και να μην το πιστεύετε, αλλά κι όμως: υπάρχουν ζευγάρια που δεν τσακώνονται! Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως στον ένα από τους δύο… φαίνεται περίεργο και θεωρεί ότι η σχέση δεν είναι φυσιολογική αλλά υποτονική. Η αιτία αυτή και πάλι δεν καταλήγει σε καυγά αλλά σε συζήτηση μέχρι τις 5 το πρωί.