Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, το περίγραμμα χαλαρώνει, το οβάλ του προσώπου χάνει το σχήμα του. Σύσφιγξη, ανόρθωση, λείανση: το τέλειο περίγραμμα γίνεται εμμονή για τις γυναίκες.

Ενημερωμένες και ολοένα και πιο απαιτητικές βρίσκονται στην αναζήτηση υπερενισχυμένων φροντίδων για να καταπολεμήσουν τα σημάδια του χρόνου. Αναζητούν αποτελεσματικές φροντίδες με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα άμεσα αλλά και ορατά, αμέσως μετά τη χρήση.

Έχοντας τη γυναίκα ως μούσα και πηγή έμπνευσης, οι δημιουργοί εξαιρετικών συνθέσεων της Galénic δεν θα μπορούσαν να μην γνωρίζουν αυτές τις απαιτήσεις τους.

Έτσι βρέθηκαν και εκείνοι στην αναζήτηση της ιδανικής φροντίδας που θα αναδομήσει το περίγραμμα του προσώπου. Ας δούμε τι οραματίστηκαν…

«Ήθελα να δημιουργήσω μια στοχευμένη και πιο αποτελεσματική φροντίδα κατά της χαλάρωσης του δέρματος, για να ανασχεδιάσω το ιδανικό πρόσωπο των γυναικών. Οραματίστηκα μια μορφή ορού με υψηλή περιεκτικότητα σε αναδομητικά ενδογενή κύτταρα argan που μόλις έρχεται σε επαφή με το δέρμα να δημιουργεί ένα συσφιγκτικό πλέγμα με αποτέλεσμα stretch όπως ποτέ άλλοτε.

Για να εξισορροπήσω την ισχύ αυτού του πράσινου ορού που γεμίζει το δέρμα συνδύασα έναν 2ο υπόλευκο ορό, ένα αληθινό “δεύτερο δέρμα” που θα αγκαλιάσει απαλά το δέρμα».

Αποτέλεσμα; Η γέννηση της Sculpteur de perfection!

mxqw44it

Για να διατηρήσει την ισχύ των συσφιγκτικών συστατικών και να προσφέρει άνεση στο δέρμα, ο δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων της Galénic δημιούργησε έναν καινοτόμο διπλό ορό!

Έναν πράσινο ορό με άμεσο «αποτέλεσμα stretch» που διαχέει τα ενδογενή κύτταρα argan στην καρδιά του δέρματος. Έναν υπόλευκο ορό «δεύτερο δέρμα» που δημιουργεί ένα ανάλαφρο πέπλο απαλότητας αγκαλιάζοντας το δέρμα για να του προσφέρει άνεση.

Τόνωση, λείανση, σύσφιγξη αλλά και άνεση παντρεύονται αρμονικά για να επαναφέρουν το ιδανικό σχήμα V στο πρόσωπο. Το δέρμα είναι απαλό και έχει ένα όμορφο δροσερό άρωμα από νότες παγωμένου τσαγιού.

Το απόγειο της γαληνικής από τη Galénic.