Χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, ζυμώνουμε και φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες.

Τις απλώνουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 220 βαθμούς. Στα μισά γυρίζουμε τα κεφτεδάκια.

Υλικά

Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3/4 κούπας τριμμένη φρυγανιά
4 κ.γ. κρεμμύδια (περασμένα από τρίφτη)
1 κ.γ. σκόρδο (περασμένα από τρίφτη)
1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
Αλάτι

Πηγή:greekmasa.gr