Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο που φοβήθηκε ότι μπορεί τα παιδιά της να γίνονταν θύματα εκφοβισμού λόγω του βάρους της, αποφάσισε και έχασε 57 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.

Στα βαρύτερά της η γυναίκα ζύγιζε σχεδόν 143 κιλά και όπως παραδέχεται αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην πολύ κακή διατροφή της. Όσο όμως μεγάλωναν τα δύο παιδιά της, η Hannah Bavington φοβήθηκε ότι τα κιλά της θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία να γίνουν τα παιδιά της θύματα bullying και να τα κοροϊδεύουν στο σχολείο.

audadlo6

«Όταν τους πήγαινα κάπου να παίξουν δεν μπορούσα να συμμετέχω ή να κάτσω κάπου με το φόβο ότι αυτό θα μπορούσε να σπάσει. Δεν ήθελα να είμαι μια υπέρβαρη μαμά και είναι ένας λόγος που ενδεχομένως θα τους έκαναν bullying αργότερα. Δεν ήθελα να αποκτήσουν κι εκείνα τις κακές διατροφικές συνήθειες μου» λέει η ίδια.

audadlo2 audadlo4

Ένα μεγάλο ταρακούνημα ήταν επίσης όταν είδε τον εαυτό της στις φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης της. Αμέσως ξέσπασε σε δάκρυα και αποφάσισε ότι ήθελε να αλλάξει άμεσα και να αποκτήσει ένα πιο αδύνατο και υγιές σώμα. Απελπισμένη να κάνει μια αλλαγή, αποφάσισε να φτιάξει τη διατροφή της και να κάνει γυμναστική πράγμα που την έκανε να μεταμορφωθεί. Πλέον έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και βγαίνει με σιγουριά έξω μαζί με τα παιδιά της.

audadlo5

«Συνηθίζαμε να πηγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα στο πάρκο, που απέχει πέντε λεπτά από το σπίτι μας, αλλά τώρα πηγαίνουμε κάθε μέρα» προσθέτει. Όπως χαρακτηριστικά λέει, δεν φοβάται πλέον μήπως σπάσει κάποια πλαστική καρέκλα όπως συνέβαινε παλιά. Η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της και να δείξει την αλλαγή της για να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους με περιττά κιλά.

audadlo3audadlo7