Μια μέλλουσα νύφη από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεκινήσει μια σπαρακτική εκστρατεία ζητώντας δωρεές για να σώσει τη ζωή της αντί για δώρα γάμου. Η 31χρονη Emma Houlston από το Λονδίνο έχει επιθετικό ανεγχείρητο καρκίνο των ωοθηκών και η μόνη ελπίδα της είναι η ανοσοθεραπεία, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η θεραπεία, η οποία αναμένεται να κοστίσει περίπου 114.000 λίρες σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα ουσιαστικά θα κάνει το ανοσοποιητικό της σύστημα να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα. Το ζευγάρι έγραψε ένα εγκάρδιο μήνυμα προς τους μελλοντικούς καλεσμένους του γάμου του ζητώντας τους να δωρίσουν χρήματα σε μια σελίδα συγκέντρωση χρημάτων που δημιούργησαν αντί να τους κάνουν δώρα.

Όπως αναφέρει η νύφη, έχει δοκιμάσει πολλές θεραπείες που δεν είχαν επιτυχία και μαζεύει τα χρήματα για να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. «Η μόνη ελπίδα που μου έχει μείνει είναι η ανοσοθεραπεία. Οι δαπάνες που χρειάζονται γι’ αυτή τη θεραπεία είναι τρομακτικές, αλλά η μόνη άλλη μου επιλογή είναι να σταματήσω και να πεθαίνω. Είμαι αποφασισμένη να βρω έναν τρόπο για να κρατήσω τον εαυτό μου ζωντανό. Κανονίσαμε το γάμο μας σε ένα μήνα, πολύ βιαστικά και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Ο κόσμος μάς ρωτάει τι θα θέλαμε για δώρα. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα εκτός από τα χρήματα για τη θεραπεία» λέει η ίδια. Όπως προσθέτει, η συγκέντρωση των χρημάτων είναι η διαφορά ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο.

Εφόσον δεν έχει ελπίδα για κάποια άλλη θεραπεία, το μόνο που περιμένει είναι να βοηθήσουν οι καλεσμένοι και όποιος άλλος άνθρωπος μπορεί για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημά της.

alsdkadoaa2 alsdkadoaa1 alsdkadoaa3 alsdkadoaa4