Μια νεαρή μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να κόψει τη μία και πολύ βλαβερή συνήθεια που είχε με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, έκοψε την κατανάλωση 15 φλιτζανιών καφέ την ημέρα και έχασε σχεδόν 50 κιλά.

Η Lorraine O’Loughlin από τη Βόρεια Ιρλανδία αποφάσισε να αλλάξει εντελώς εμφάνιση χάνοντας τα περιττά κιλά μετά από μια περίοδο κατάθλιψης λόγω βάρους, η οποία την είχε καθηλώσει μέσα στο σπίτι. Η 28χρονη είπε ότι βρέθηκε σε τέλμα παραλείποντας γεύματα μέσα στην ημέρα και στη συνέχεια τρώγοντας πατατάκια και σοκολάτα τη νύχτα. Είχε μάλιστα πολύ έντονες αϋπνίες μετά την κατανάλωση τόσων πολλών καφέδων καθημερινά.

«Στηριζόμουν στον καφέ τόσο άσχημα, ήταν αυτό που με κράτησε όλη την ημέρα και εγώ βασικά ζούσα γι’ αυτό. Δεν μου λείπει καθόλου τώρα και τρώω υγιεινά για να έχω έναν καλό βραδινό ύπνο, έτσι ώστε το σώμα μου δε χρειάζεται πλέον την καφεΐνη για να λειτουργήσει. Όλα είναι διαφορετικά τώρα που έχω χάσει το βάρος, ήμουν τόσο ντροπαλή πριν και τις περισσότερες φορές δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι. Έβρισκα πάντα δικαιολογίες για τα παιδιά μου γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω και να παίξουμε, αλλά τώρα είμαστε στο πάρκο όλη την ώρα».

Η Lorraine έχει περιορίσει την κατανάλωση τώρα μόνο σε τέσσερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα και έχει αντικαταστήσει τη ζάχαρη με μια γλυκαντική ουσία. Η ίδια παραδέχεται ότι είχε αγωνιστεί με το βάρος της από την εφηβεία, όμως αυτό άρχισε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όταν απέκτησε τα παιδιά. Όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να αλλάξει, η μεταμόρφωση ήταν θεαματική. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα, τα παιδιά της βοήθησαν πολύ σε αυτή την αλλαγή, αλλά το πιο σημαντικό που την έκανε να χάσει τα κιλά ήταν ο καφές με τις πολλές κουταλιές ζάχαρη.

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή… weightloss7weightloss6 weightloss3weightloss8 weightloss4weightloss2 weightloss5weightloss1 weightloss9 weightloss10 weightloss11