Την ερωτική της περιπέτεια με ένα νεαρότερο κατά 7 χρόνια άντρα αφηγείται η Kendra Mallory, εξηγώντας πώς έφτασε στην απόφαση να χωρίσει το σύζυγό της, προκειμένου να παντρευτεί με τον 18χρονο.

Διαβάστε την  εξομολόγηση της που δημοσίευσε το YourTango.com…

«Ο Mark και εγώ, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ραντεβού από όταν ήμασταν πολύ νέοι. Όταν γνωριστήκαμε, εγώ ήμουν 20 ετών με μια απελπισμένη επιθυμία να αγαπηθώ. Ο Mark ήταν στα 30, εργαζόταν ως μπάρμαν και μου εξέφραζε την αγάπη του με ποιήματα και με μηνύματα που μου έστελνε αργά τη νύχτα. Προφανώς, όταν επαναλαμβάνεις διαρκώς σε μια κοπέλα με εύθραυστο ‘εγώ’, το πόσο όμορφη και υπέροχη είναι, εκείνη σε ερωτεύεται και σε παντρεύεται.

Καθώς μεγάλωνα και αποκτούσα αυτοπεποίθηση, η σχέση μας περιλάμβανε άφθονους καυγάδες και κρίσεις πανικού από τη μεριά μου στη σκέψη ότι θα είμαι μια ζωή με τον Mark. Τελικά η σχέση μας έφτασε σε ένα σημείο όπου απέφευγα να βρίσκομαι μόνη μου μαζί του και στη σκέψη ότι το σώμα μου θα άγγιζε το δικό του, γινόμουν ψυχολογικό ράκος. Κατέληξα να κοιμάμαι στον καναπέ, βρίσκοντας πάντα κάποια δικαιολογία για την επιλογή μου.

Τη στιγμή που ως ζευγάρι αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε, η αδελφή μου επέστρεψε προσωρινά στο πατρικό για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της, έφερε και έναν στόλο από φίλους από το Κολέγιο, ένας από τους οποίους ήταν και ο Sean τον οποίο τελικά παντρεύτηκα. Τον ήξερα από όταν ήταν 15 ετών και ερχόταν στο σπίτι για δείπνο – πάντα πρόσεχα το πόσο όμορφος ήταν, αλλά δε μου πέρασε τίποτε άλλο από το μυαλό.

Είχα να δω τον Sean από τότε… τώρα στα 18, είχε αλλάξει και από αγόρι είχε γίνει ένας γοητευτικός άντρας. Ήταν ψηλός, μελαχρινός και πανέμορφος – φαίνεται ότι οι πρόγονοί του από τη Συρία τον ευλόγησαν…

Μιας και ο Mark εργαζόταν ως μπάρμαν, σπάνια συναντιόμασταν στο σπίτι, έτσι κατέληξα να κάνω παρέα με τους φίλους της αδελφής μου, και φυσικά με τον Sean. Συχνά όταν οι υπόλοιποι έφευγαν, εκείνος έμενε πίσω για να δούμε ταινίες, λέγαμε ανέκδοτα και κάναμε ατελείωτες συζητήσεις.

Ήμουν 25, μόλις είχα τελειώσει τη Νομική και εκείνος ήταν 18 και μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Αλλά η χημεία είναι μια επιστήμη που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. Μου έδωσε νέα ζωή…

couple2

Οι σκέψεις μου επικεντρώθηκαν αποκλειστικά σε εκείνον. Το δέρμα μου έλαμπε με το φως, που μια αγάπη μπορεί να δώσει. Ένας 18χρονος μου έδειξε τα πραγματικά μου αισθήματα και τι πραγματικά πρέπει να δει κάποιος σε μένα.

Ζήτησα από τον Mark να χωρίσουμε την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Έκλαιγε καθώς ετοίμαζε τις βαλίτσες του. Δυο βραδιές αργότερα, ο Mark και εγώ δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Έβαλα τέλος στη σχέση μου με έναν 30χρονο για να συνεχίσω μια παθιασμένη σχέση με έναν 18χρονο. Μια περιπέτεια που θα κοιτάζω πίσω με νοσταλγία και θα τη διηγούμαι στα παιδιά σε μια προσπάθεια να τους αποδείξω ότι η μαμά τους επαναστάτησε. Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη ζωή μου με τον Sean, ενώ ο Mark άρχισε να στέλνει χυδαία μηνύματα αργά τη νύχτα…

Μετά από 3 χρόνια σχέσης, εγκατέλειψα τη δουλειά μου, μετακόμισα στο Σαν Ντιέγκο και παντρεύτηκα τον Sean. Δε μπορώ να προσδιορίσω το πώς με κάνει να νιώθω αλλά είναι ο καλύτερός μου φίλος, το φιλαράκι μου που βλέπουμε μέχρι αργά ταινίες, ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου και ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Απλά έτυχε να γεννηθούμε σε διαφορετικές δεκαετίες».

couple3