Η Pauline Clynch από το Μπέλφαστ ήταν ενθουσιασμένη όταν υποδέχτηκε το έβδομο παιδί της το περασμένο καλοκαίρι.

Το νέο της μωράκι, η Madison ήταν τόσο αξιολάτρευτη όσο και τα υπόλοιπα αδέρφια της αλλά η μητέρα της άρχισε να συνειδητοποιεί κάτι με το πέρασμα του χρόνου. Ήταν βαρύτερη από ποτέ, δεν είχε πια τι να φορέσει και αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. «Είχα φτάσει τα 97 κιλά και ήμουν τεράστια.

mhtera2

Για μια ακόμη φορά – στη βάφτιση της κόρης μου – φορούσα ένα απλό μαύρο παντελόνι με ένα σακάκι για να κρύψω τα παχουλά χέρια μου και ένιωθα δυστυχισμένη για το πώς έμοιαζα. Ο σύζυγός μου, μού έλεγε ότι είμαι υπέροχη όπως πάντα αλλά εγώ ένιωθα σαν μια κακοντυμένη γυναίκα» λέει η ίδια σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

mhtera3

Κάθε φορά που έκανε ένα παιδί έπαιρνε αρκετά κιλά και έχανε μερικά, αλλά όχι όλα. Τα τελευταία χρόνια πάλευε να χάσει τα περιττά κιλά αλλά ήταν τόσο απασχολημένη με τα παιδιά ώστε δεν είχε χρόνο να κάνει μια σωστή διατροφή ενώ δεν έκανε καμία άσκηση. Ακόμη και όταν καθόταν το πρωί να φάνε πρωινό τα παιδιά, εκείνη δεν έτρωγε ο,τι οι υπόλοιποι. Προτιμούσε να φάει ένα πακέτο πατατάκια και ένα μίνι ρολό σοκολάτας.

Το ίδιο πράγμα έκανε και για το μεσημεριανό. Το μόνο κανονικό γεύμα που έπαιρνε ήταν το βράδυ μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Όταν όμως αποφάσισε να χάσει κιλά, όχι μόνο δεν μείωσε το φαγητό της, αλλά το αύξησε. Αυτό που είχε διαφορά ήταν ότι έτρωγε διαφορετικό φαγητό και όχι τα σνακ που επέλεγε ως τότε. Ξεκίνησε να τρώει μαγειρευτό φαγητό, σαλάτες και υγιεινές τροφές.

mhtera1

Μετά από σωστή διατροφή, περισσότερο αλλά πιο ποιοτικό φαγητό η ίδια έχασε 44 κιλά και νιώθει πιο καλά από ποτέ. Αισθάνεται πιο υγιής και δίνει το δικό της μήνυμα για όσους θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά κυρίως για την υγεία τους.