Η Bobbi-Jo Westley είναι ακαταμάχητη για τους «κυνηγούς παχουλών», όπως λέει η ίδια, με τα κιλά της να αγγίζουν τα 222 ενώ μόνο τα πόδια της ζυγίζουν 63 κιλά.

Το 43χρονο μοντέλο, από την Πενσυλβάνια, είναι γνωστό στην κοινότητα με τα μοντέλα που έχουν «ακραίο σχήμα». Οι γοφοί της μάλιστα και τα οπίσθιά της έχουν μεγάλη επιτυχία σε άνδρες σε όλο τον κόσμο με τους οπαδούς να ζητούν συνέχεια νέο υλικό διαδικτυακά. Όπως αποκαλύπτει έχει μια λεγεώνα θαυμαστών και μάλιστα βγάζει μια περιουσία μέσω διαδικτύου από το σώμα της.

bobbi4

«Είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και αυτό είναι το σώμα μου, ώστε αν θέλω να το δείξω στον κόσμο μου γυμνό ή με εσώρουχα, αυτό που είναι ό, τι έχω επιλέξει να κάνω. Είμαι διάσημη για τους γοφούς μου και για τα οπίσθιά μου. Είναι το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται» λέει η ίδια και προσθέτει ότι ο σωματότυπός της δεν οφείλεται σε διατροφή αλλά στον θυρεοειδή της καθώς αγαπάει να τρώει κυρίως σαλάτες.

bobbi5

Η Bobbi ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο μεγάλου μεγέθους πριν από τρία χρόνια, όταν την προσέγγισαν μέσω διαδικτύου. Η γυναίκα που είναι μητέρα πέντε παιδιών ήταν πάντα λίγο πιο παχουλή αλλά στη συνέχεια άρχισε να συσσωρεύεται βάρος γύρω από τους γοφούς της ιδιαίτερα μετά από κάθε εγκυμοσύνη.

bobbi3

Τώρα η Bobbi βγάζει περίπου 2.000 δολάρια κάθε μήνα κάνοντας ζωντανές συνδέσεις μέσω της web camera που έχει αλλά και από την εργασία της ως μοντέλο με το ψευδώνυμο «Το απόλυτο Αχλάδι».

bobbi2

Επιπλέον δέχεται 40 με 50 μηνύματα στο Facebook από άνδρες που ζητούν φωτογραφίες της και να κάνουν συνεδρίες με κάμερα κάτι το οποίο μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μία ώρα. «Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μου είναι ψεύτικα και ότι έχω κάνει χειρουργικές επεμβάσεις. Αλλά είμαι 100% αληθινή. Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε αυτές τις καμπύλες» αναφέρει η ίδια και τονίζει ότι απολαμβάνει τη δημοφιλία της.