Πάρτε το απόφαση το καλοκαίρι είναι εδώ! Αυτό άλλωστε μας δείχνει και η συνεχής καλοκαιρία. Έφτασε λοιπόν η ώρα για την οργάνωση – εκκαθάριση της ντουλάπας από τα χειμωνιάτικα βαριά ρούχα και την τοποθέτηση των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών συνόλων που θα μας συντροφεύσουν για τους επόμενους 6 μήνες. Τα προϊόντα ECOS, τα βραβευμένα ως ασφαλέστερα, αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, θα σας δώσουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη και ευκολότερη προετοιμασία φύλαξης και περιποίησης των χειμωνιάτικων ρούχων αλλά και ανανέωσης της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Ξεκινάμε λοιπόν!

  1. Αδειάστε το κρεβάτι σας και αρχίστε να βγάζετε τα ρούχα από την ντουλάπα σας τοποθετώντας τα ανά κατηγορία.
  2. Αποχωριστείτε τα πραγματικά φθαρμένα αλλά και όσα δεν σας κάνουν  ή δεν θέλετε πια, χαρίστε τα γιατί σε κάποιους ανθρώπους θα είναι πολύ χρήσιμα ( π.χ. σε αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου σας ή σε ΜΚΟ) .
  3. Βάλτε πλυντήριο! Τα αξιόπιστα, υποαλλεργικά και αγνά απορρυπαντικά ECOS θα περιποιηθούν και θα φροντίσουν τα χειμωνιάτικα ρούχα σας ώστε να τα  βρείτε στην ίδια καλή κατάσταση  στα τέλη Οκτωβρίου. Διαλέξτε το υποαλλεργικό, υπερσυμπυκνωμένο Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων ECOS με υπέροχο άρωμα Μανόλιας και Κρίνου. Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλες τις θερμοκρασίες, διατηρεί ζωντανά τα χρώματα και πολύ μαλακά τα ρούχα με το ενσωματωμένο μαλακτικό έλαιο καρύδας  που περιέχει.
  4. Αποθηκεύστε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας ωραία διπλωμένα σε ειδικές θήκες βάζοντας λίγη λεβάντα μέσα σε τούλι ώστε να διατηρηθούν φρέσκα, μυρωδάτα και να προστατευτούν από τον σκόρο – τον αιώνιο εχθρό των μάλλινων.
  5. Βγάλτε τα καλοκαιρινά σας ρούχα, τακτοποιήστε τα στο κρεβάτι ανά κατηγορία κάνοντας παράλληλα εκκαθάριση ώστε να εξασφαλίσετε χώρο για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα αλλά και να δείτε τι πραγματικά σας λείπει. Ναι, ήρθε η στιγμή να αποχωριστείτε το φθαρμένο t-shirt που έχετε από την 1η Λυκείου!
  6. Καθαρίστε τα ράφια και τα συρτάρια της ντουλάπας σας με ECOS Καθαριστικό Γενικής Χρήσης το οποίο καθαρίζει εύκολα , αποτελεσματικά και με ασφάλεια αφήνοντας ένα υπέροχο, φυσικό άρωμα Πορτοκαλιού ή Μαϊντανού. Με φυτικής προέλευσης συστατικά, χωρίς βλαβερά κατάλοιπα , με ισορροπημένο pΗ  είναι ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους .
  7. Τοποθετείστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα στην ντουλάπα ανά είδος, ώστε να είναι όμορφα και τακτοποιημένα αλλά και γιατί θα  μειώσετε τον χρόνο ψαξίματος.

Άνοιξη είναι και το καλοκαίρι έρχεται & ο πρώτος στόχος είναι να απολαύσουμε την κάθε στιγμή των όμορφων αυτών στιγμών μέσα και έξω από το σπίτι! Η φύση δίνει από μόνη της την λύση γι’ αυτό και η Earth Friendly Products μέσα από τα προϊόντα ECOS, που είναι κατασκευασμένα με φυτικής προέλευσης συστατικά, φροντίζει να μας την φέρνει στο σπίτι μας! ecos Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια.