Σας έχει τύχει να ξυπνήσετε συγχυσμένος/η και αναστατωμένος/η εξαιτίας ενός τρελού και σεξουαλικού ονείρου που είδατε στον ύπνο σας;

Προτού βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα και θεωρήσετε ότι είναι σημάδι ενός επικείμενου διαζυγίου ή απιστίας, μάθετε την ερμηνεία του ονείρου σας.

Μάλιστα δεν έχει να κάνει τίποτα απολύτως με το σεξ.

Εξαπατάτε τον σύζυγό σας

Ένα τέτοιο όνειρό συχνά σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά όχι στο γάμο σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησης σας και ότι αισθάνεστε λιγότερο σίγουρη για τον εαυτό σας. Ίσως απλά να χρειάζεστε μεγαλύτερη ασφάλεια και πίστη από τους γύρω σας.

Κάνετε σεξ με ένα άτομο χωρίς να βλέπετε το πρόσωπό του

Το πρόσωπο συμβολίζει την ταυτότητα, οπότε αν το άτομο με το οποίο κάνετε σεξ δεν έχει πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι γίνονται συνέχεια αλλαγές στην ζωή σας τις οποίες αμφισβητείτε και δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς. Με άλλα λόγια, είστε σε μια φάση που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας. Καλό είναι όμως να το μάθετε  το  συντομότερο δυνατόν.

Κάνετε σεξ με τον καλύτερο/καλύτερή σας φίλο/φίλη

Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά φαντασιώσεις όπως αυτή έρχονται και φεύγουν, όταν υπάρχουν χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας που πραγματικά θαυμάζετε. Αυτή η προσωπικότητα δεν μπορεί να είναι άλλη από τον/την κολλητό/κολλητή σας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εδώ και είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό. Εκτός κι το story σας μοιάζει με εκείνο της Rachel και του Joey, από τα Φιλαράκια!

Βιώνετε έναν πραγματικό οργασμό

Αν έχετε την υποψία ότι ήρθατε σε οργασμό στον ύπνο σας, μπορεί όντως να το βιώσατε, υποστηρίζουν μελέτες. Δεν το παθαίνουν μόνο οι άντρες αυτό στον ύπνο τους αλλά και οι γυναίκες. Μπορεί να νιώσουν διάφορες σωματικές αλλαγές όπως αύξηση της κολπικής λίπανσης, διεύρυνση της κλειτορίδας που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε διέγερση εκεί κάτω. Αν το όνειρο συμπίπτει με την πραγματικότητα, τότε απολαύστε το.

Κάνετε σεξ με έναν συνάδερφο που αντιπαθείτε

Δεν θα σας αρέσει αυτό που θα σας πούμε αλλά μάλλον ζηλεύετε τον συνάδερφό σας για τα ταλέντα του στην δουλειά και τις δεξιότητές του!