Το Hydro-Dynamic® Quenching Essence της Murad είναι ένας ανάλαφρος μεταξένιος ορός που ενυδατώνει, απολεπίζει απαλά και ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την υγρασία. Σχεδιασμένος ώστε να σβήνει σημάδια γήρανσης που οφείλονται σε αφυδάτωση και να προσφέρει θρεπτικά συστατικά τα οποία επαναφέρουν την σφριγηλότητα και ανθεκτικότητα του δέρματος. Συνδυάζοντας τον ορό με την ενυδατική κρέμα Hydro-Dynamic® Ultimate Moisture επιτυγχάνεται ενυδάτωση έως και 5 φορές περισσότερο! To Hydro-Dynamic® Quenching Essence ανήκει στη βραβευμένη σειρά ΑGE REFORM.

Πλεονεκτήματα/Συστατικά

  • 100% των γυναικών που το δοκίμασαν είδαν άμεσα την επιδερμίδα τους πιο απαλή, ελαστική και με βελούδινη αίσθηση.*
  • 94% είδαν το πρόσωπό τους πιο «γεμάτο» και την επιδερμίδα τους πιο ανθεκτική και σφριγηλή.*
  • Εκχύλισμα φύλλων Μπλέ Αγάβης Μεξικού, δρουν σε βάθος, επαναφέροντας την ικανότητα της επιδερμίδας να ελκύει και να συγκρατεί υγρασία, χαρίζοντας ένα πιο ελαστικό και σφριγηλό δέρμα.
  • Γλυκολικό οξύ που προσφέρει ήπια και ομοιόμορφη απολέπιση ώστε να αποφράξει την επιδερμίδα και να δεχθεί την ενυδάτωση που θα οδηγήσει στην ανανέωσή της
  • Μείγμα φυτικών συστατικών από Καρπούζι, Μήλο και Φακή παρέχει τα απαραίτητα δομικά συστατικά του Φυσικού Ενυδατικού Παράγοντα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ξηρότητα, η τραχεία υφή και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας.
  • Η μεταξένια σύνθεσή του δε βαραίνει την επιδερμίδα και δεν περιέχει parabens.

Η διαφοροποίηση της Murad

Όπως όλα τα προϊόντα Murad, έτσι και η φόρμουλα αυτή βασίζεται στην «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™», το πρότυπο σύστημα για την κυτταρική ενυδάτωση και υγεία του δέρματος του Dr Murad.

Τρόπος χρήσης

Μετά από τον καθαρισμό και την τόνωση, απλώνετε απαλά στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Χρησιμοποιήστε τον πρωί & βράδυ. Για ορατά αποτελέσματα συστήνεται η μετέπειτα χρήση ενυδατικού προϊόντος. Λιανική Τιμή: 85,00 ευρώ (σε ειδική τιμή γνωριμίας έως 31/3/2016 68,00 ευρώ), Συσκευασία 30ml Διανομή: To προϊόν διατίθεται μέσω e-shop στο site www.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook: Murad Greece murad *Αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από τη Murad