Κάποια ζευγάρια δεν τα καταφέρνουν να κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη επειδή τους χωρίζει κάτι σημαντικό, για παράδειγμα η απόσταση. Άλλοι παρότι αγαπιούνται εξελίσσονται διαφορετικά και καταλήγουν να μην θέλουν τα ίδια πράγματα. Ορισμένοι χωρίζουν απλώς και μόνο επειδή το πράγμα «δεν πάει» και η σχέση δεν τραβάει.

Κι άλλοι χωρίζουν για τους πιο τρελούς, απίθανους και «ρηχούς» λόγους, που δεν θα μας περνούσαν ποτέ από το μυαλό. Είτε είναι αλήθεια είτε είναι μια εύκολη δικαιολογία, ορισμένοι λόγοι χωρισμού που ανέφεραν οι χρήστες του Reddit και συγκέντρωσε η Daily Mail, διεκδικούν ρεκόρ πρωτοτυπίας.

«Ανακάλυψα πως φορούσε γυαλιά χωρίς ιατρική συνταγή», έγραψε ένας άνδρας- και πολλοί συμφώνησαν!

Κάποιοι δεν μπορούσαν να συμφιλιωθούν με την εμφάνιση της πρώην τους. «Τη χώρισα γιατί οι φίλοι μου μου έλεγαν πως ήταν άσχημη», γράφει ένας κι άλλοι προσθέτουν πως χώρισαν επειδή οι σύντροφοί τους έκαναν χαζά χαμόγελα, δεν είχαν ωραίο κούρεμα ή είχαν τραγικές φωτογραφίες από τα σχολικά χρόνια.

Ένας άνδρας εξομολογήθηκε πως χώρισε τη σύντροφό του επειδή αποφάσισε να… μικρύνει το στήθος της ενώ ένας άλλος εξήγησε πως χώρισε γιατί τον ενοχλούσαν τα χέρια της.

Ορισμένοι είχαν άλλους, πραγματικά πολύ σοβαρούς λόγους για τους οποίους χώρισαν: «έτρωγε τον αρακά έναν- έναν», έγραψε κάποιος. «Δεν μου άρεσε που έβαζε hashtags σε όλες τις φωτογραφίες του στο  Instagram», έγραψε μια γυναίκα.

«Δεν πετούσε εκείνο το σουτιέν που η μία του μπανέλα είχε σκίσει το ύφασμα και πεταγόταν έξω», εξηγεί ένας άλλος χρήστης.

Σε άλλους λόγους χωρισμού συγκαταλέγονται και αιτιολογίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πιο κατανοητές: ένας άνδρας έγραψε πως δεν άντεχε που το σπίτι της φίλης του μύριζε «σαν οδοντιατρείο» κι ένας άλλος πως η σύντροφός του δεν έπλενε ποτέ τα δόντια της.

Ένας χρήστης εξομολογείται πως έπρεπε να «προχωρήσει» επειδή είχε θέμα με τον τρόπο που η φίλη του έτρωγε μπριζόλα με λαχανικά: «Όταν είχαμε μπριζόλα με λαχανικά και ψητή πατάτα για φαγητό έτρωγε πρώτα όλα τα λαχανικά πριν δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο. Μετά έτρωγε όλη την πατάτα και τελευταία την μπριζόλα. Για κάποιο λόγο αυτό με τρέλαινε, έπρεπε να προχωρήσω».

Μια γυναίκα γράφει πως ο σύντροφός της καυχιόταν για το πόσα κιλά σήκωνε στο γυμναστήριο αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει την ίδια, παρότι ήταν μόλις 40 κιλά.

Τελευταίος και καλύτερος ο παρακάτω καταπληκτικός τύπος που εξομολογήθηκε πως απλώς βαριόταν. «Ήταν λίγες μέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ήθελα να ψάχνω να της πάρω δώρο», έγραψε.