Οι άντρες ναι μεν μπορεί να είναι… απλά όντα αλλά συχνά υπάρχει πολυπλοκότητα μέσα στην απλότητα τους.

Όταν λοιπόν πρόκειται για δώρα, η λεπτομέρεια και η ποιότητα είναι δύο συστατικά υψίστης σημασίας για εκείνους. Αν για παράδειγμα ο καλός σας σας έχει πει ότι θέλει για δώρο ένα ρολόι, δεν μπορείτε να του πάρετε ένα οποιοδήποτε ρολόι, έτσι δεν είναι;

Ο ασφαλέστερος λοιπόν τρόπος για να καταλάβετε τι δώρο θέλει για τις γιορτές, είναι να απομονώσετε όσα μπορεί να τον δυσαρεστήσουν. Έχοντας αυτό κατά νου, σας παρουσιάζουμε 8 δώρα που σίγουρα θα απογοητεύσουν τον σύντροφό σας αυτή την εορταστική περίοδο.

Αφρόλουτρο

Η όσφρηση είναι προσωπική υπόθεση για τους άνδρες. Με τον ίδιο τρόπο που δεν θέλουν η μαμά τους να τους αγοράζει εσώρουχά τους, δεν θέλουν και η φίλη τους να τους αγοράζει το αφρόλουτρο τους.

Κάλτσες ή μποξεράκια

Μπορεί μόνο του να πάει να αγοράσει κάλτσες και εσώρουχα. Δεν θα ήθελε να σας φανταστεί να πηγαίνετε σε ένα κατάστημα με εσώρουχα και να λέτε στον πωλητή ποιο μέγεθος συσκευασίας χρειάζεται ο σύντροφός σας.

Ένα πουκάμισο που νομίζετε ότι θα του πηγαίνει

Σημασία έχει να φορά τα ρούχα που αρέσουν σε εκείνον και όχι σε εσάς. Σε κάθε περίπτωση, αν νομίζετε ότι αμελεί την εξωτερική του εμφάνιση, προτού τον ντύσετε σαν το μοντέλο του νέου καταλόγου του Ralph Lauren, ζητήστε να σας πει τη γνώμη του.

Ένα άνετο μπουρνούζι

Εκτός κι αν το είδωλό του είναι ο… Hugh Hefner! Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι άντρες όταν λένε πώς θέλουν κάτι άνετο για το σπίτι, εννοούν μια φόρμα κι όχι ένα μπουρνούζι.

Οποιοδήποτε δώρο που θα χρησιμοποιήσει μόνο μια φόρα

Ένα ζαχαρωτό εσώρουχο για άντρες ή μια οδοντόβουρτσα που ακούγεται σαν μια μηχανή τρένου, μπορεί να του φανούν αστεία μόλις τα δει αλλά είναι εντελώς άχρηστα. Θα εκτιμήσει το χιούμορ σας, αλλά δεν θα εκτιμήσει το γεγονός ότι το χαρίσατε κάτι παντελώς άχρηστο.

Μια δωροκάρτα σε ένα μαγαζί που δεν ψωνίζει ποτέ

Είναι προτιμότερο να του χαρίσετε χρήματα ώστε να αξιοποιήσει σε ένα κατάστημα δικής του επιλογής.

Spa Massage για ζευγάρια

Είναι σαν να σας χαρίζει εισιτήρια ώστε να απολαύσετε live το αγαπημένο του συγκρότημα. Είναι ένα δώρο για εκείνος και όχι για εσάς. Το spa για ζευγάρια είναι σαν να θέλετε να αγοράσετε κάτι για εσάς και απλά να τον προσκαλείτε. Κάντε το έτσι απλά, όχι για δώρο Χριστουγέννων.

Συνδρομή σε οτιδήποτε

Το θέμα με τις συνδρομές, είναι ότι αυξάνουν την πίεση και κανένας άντρας δεν θέλει να πιέζεται. Αν νιώθει ότι πρέπει να κάνει κάτι, θα αρχίσει να δυσανασχετεί και στο τέλος εσείς θα την πληρώσετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά!