Για περισσότερα από 100 χρόνια, το μυστικό για όμορφα και υγιή χείλη ακούει στο όνομα Liposan. Γνωρίζατε ότι το Liposan ήρθε στη ζωή μας το 1909 και έφερε την επανάσταση στη φροντίδα και την προστασία των χειλιών, κυκλοφορώντας για πρώτη φορά το ειδικό lip balm σε μορφή stick; Για πρώτη φορά, με μία καινοτόμο φόρμουλα, η ενυδάτωση χειλιών μπήκε στην καθημερινότητα όλων, με ένα πρωτοποριακό, πρακτικό και αποτελεσματικό προϊόν.

Σήμερα, συνώνυμο της απόλυτης ενυδάτωσης για υπέροχα χείλη, το Liposan ανανεώνεται και μας παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, πιο μοντέρνα και ελκυστική από ποτέ! Ανακαλύψτε το και χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης!

Τα Liposan Girls αγαπάνε το retro style!

Ολόκληρη η σειρά Liposan επανακυκλοφορεί σε νέα συσκευασία με ανανεωμένο, πιο απλό και αφαιρετικό design, που παραπέμπει στο ρετρό στυλ της δεκαετίας του ‘70! Οι λιτές γραμμές στον μοντέρνο σχεδιασμό και τα έντονα χρώματα κάνουν το Liposan να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο, ενώ τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο, με μια ματιά, να αναγνωρίσεις τις διαφορετικές γεύσεις των lip balms! Το νέο design και το ανανεωμένο χρώμα αντανακλούν τη βασική αξία της μάρκας να προσφέρει εύκολη και απολαυστική φροντίδα και ενυδάτωση μαζί.

Εντατική ενυδάτωση και φροντίδα για τα χείλη

Σε συνδυασμό με τη νέα του εικόνα, το Liposan ανανέωσε το πιο κλασικό προϊόν της σειράς: το Liposan Original. Το Liposan σύμμαχός της κλασικής, εντατικής ενυδάτωσης χειλιών, ενισχύει την καινοτόμο φόρμουλα του, προσθέτοντας περισσότερη πανθενόλη, ένα συστατικό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην αναζωογόνηση και την ενυδάτωση χειλιών. Με ανάλαφρη υφή για καθημερινή χρήση και κλασικό άρωμα, το νέο Liposan Original προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία 12 ωρών, για χείλη απαλά και λεία, έτοιμα για φίλημα.

Liposan Care & Color: Νέες αποχρώσεις και… στο εσωτερικό τους η μοναδική «καρδιά» φροντίδας!liposn04

Το Liposan λανσάρει τρία νέα balms, στη σειρά Care & Color που συνδυάζουν εντατική περιποίηση και χρώμα, που θα λατρέψεις! Το μυστικό κρύβεται στην… «καρδιά» φροντίδας, έναν πυρήνα στο εσωτερικό του stick που περιέχει πανθενόλη, χαρίζοντας στα νέα Care & Color ενισχυμένη ενυδάτωση και λάμψη!

Τώρα, με τα νέα Liposan της σειράς Care & Colour, εξασφαλίζετε στα χείλη σας τη βαθιά θρέψη και την εμφάνιση που τους αξίζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις φυσικές αποχρώσεις: κόκκινο, ροζέ και nude! Θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή και θα γίνει η νέα σας λατρεμένη συνήθεια.

Μην χάνετε χρόνο, δοκιμάστε τα και αναζητήστε το δικό σας αγαπημένο! Αυτό το χειμώνα, ο καθημερινός σύμμαχος ομορφιάς μας έχει όνομα: Liposan Care & Colour. liposn03 liposn02