Τα μπάνια του λαού ξεκίνησαν και επίσημα και ένας από τους στόχους των γυναικών είναι η επίπεδη κοιλιά. Εκτός από τη γυμναστική υπάρχουν και ορισμένες τροφές που βοηθούν στο να κρατήσετε επίπεδο το στομάχι σας.

Οι ακόλουθες τροφές, είτε βοηθούν στην καλύτερη και ταχύτερη πέψη, είτε ενισχύουν την καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Καρποί του δάσους
Blueberries, cranberries και bilberries τα λένε οι ξένοι, εμείς τα ξέρουμε σαν μοβ και κοκκινωπά φρουτάκια του δάσους (βακκίνια και μύρτιλλα ελληνιστί) που πλέον θα βρείτε σε πολλά μανάβικα! Πρόσφατη έρευνα συνδέει σαφώς την κατανάλωση των φρούτων αυτών με τη μείωση του κοιλιακού λίπους και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε.

Σπαράγγια
Tα σπαράγγια αποτελούν ένα παρεξηγημένο στην Ελλάδα αλλά νόστιμο λαχανικό που δρα σαν φυσικό διουρητικό. Πάρτε το τρυφερό κάτω μέρος από τα σπαράγγια και φτιάξτε ένα ωραίο αφέψημα με νερό. Εναλλακτικά καταναλώστε τα ψητά!

Σολομός
Ο σολομός όπως και όλες οι τροφές που είναι πλούσιες σε Ω-3 λιπαρά βοηθούν στην διαδικασία της πέψης γρηγορότερα και πιο εύκολα.

Καρπούζι
Το κατ’ εξοχήν φρούτο του καλοκαιριού, το καρπούζι, σε ξεδιψάει και ταυτόχρονα ικανοποιεί την όρεξη για κάτι γλυκό. Το καρπούζι έχει ελάχιστες θερμίδες αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι νερό ικανοποιώντας παράλληλα την αχόρταγη όρεξη μετά από ώρες κολύμβησης στη θάλασσα.

Εσπεριδοειδή
Θέλετε να πετύχετε φυσική αποτοξίνωση και να βοηθήσεις την διαδικασία της πέψης; Στύψτε λίγο λεμόνι στο νερό που ετοιμάζεστε να πιείτε και θα τα καταφέρετε.