Έχετε ποτέ θελήσει έναν σέξι άντρα, να… πεταχτεί μέχρι το γραφείο όπου εργάζεστε και να σας παρηγορήσει; Να σκουπίσει τα δάκρυά σας, έπειτα από μια στενάχωρη ημέρα στο γραφείο; Αυτή τη φαντασίωση, λέμε τώρα, έκανε πράξη μια εταιρεία στην Ιαπωνία!

Η υπηρεσία ονομάζεται «Ikemeso Danshi» όπου ένας όμορφος άντρας (ikemen) φτάνει στο χώρο εργασίας της ενδιαφερόμενης και σκουπίζει με μαντίλι τα δακρυσμένα μάτια της… Οι γυναίκες που εργάζονται υπό πίεση, σε ένα ανδροκρατούμενο κυρίως περιβάλλον, θέλουν  να κάνουν κάτι «παραδοσιακά γυναικείο», όπως το να βάλουν τα κλάματα, γράφει το Japantrends. Οπότε, έτσι απογοητευμένες που είναι, επαγγελματικά και κοινωνικά, μισθώνουν όμορφους νεαρούς για συμπαράσταση.

Η υπηρεσία ιδρύθηκε από έναν άντρα ονόματι Hiroki Terai, ο οποίος πριν από δυο χρόνια λάνσαρε εναλλακτικές θεραπείες κλάματος και είχε παράλληλα εκδόσει ένα λεύκωμα με πανέμορφους άντρες να κλαίνε. Μέχρι στιγμής, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να διαλέξουν από τους παρακάτω έξι άντρες οι οποίοι φτάνουν λίγη ώρα αφότου κληθούν-κάτι σαν υπηρεσία κούριερ.

Η υπηρεσία κοστίζει περίπου 65 δολάρια.

cry2 cry3 cry1