Το Skin Smoothing Polish της Murad είναι ένα ισχυρό, αλλά ήπιο με την επιδερμίδα απολεπιστικό προϊόν προσώπου, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας. Η έντονη, καθαριστική του δράση, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό, απομακρύνοντας πλήρως τα νεκρά κύτταρα και τις σκληρύνσεις, χωρίς όμως να μεταβάλλει και να διαταράσσει το φυσικό υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Το Skin Smoothing Polish περιέχει δραστικά συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, που εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας και λιπαρότητας της επιδερμίδας, συσφίγγουν τους διεσταλμένους πόρους και εξουδετερώνουν τη δράση των ελευθέρων ριζών, αποκαλύπτοντας ένα υγιές και όμορφο δέρμα. To Skin Smoothing Polish ανήκει στη σειρά  PORE REFORM που απευθύνεται στις κανονικές / μικτές επιδερμίδες με διεσταλμένους και φραγμένους πόρους, φροντίζοντας για την ενυδάτωση και εξισορρόπησή τους, καθώς και για την ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των κυττάρων τους.

Τα πλεονεκτήματα του Skin Smoothing Polish

– Κόκκους Jojoba που απολεπίζουν βαθιά και επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία αποβολής των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, απομακρύνοντας μαύρα στίγματα και αφήνοντας καθαρούς τους δερματικούς πόρους. – Αμαμελίδα η οποία έχει στυπτική δράση και βοηθάει στη σύσφιξη των τοιχωμάτων των δερματικών πόρων, ενώ παράλληλα απομακρύνει την περίσσεια λιπαρότητα. – Εκχύλισμα κανέλας το οποίο απομακρύνει και βελτιώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας, βοηθώντας στην εξισορρόπηση των λιπαρών και αφυδατωμένων περιοχών, χωρίς όμως να ξηραίνει την επιδερμίδα. – Πλούσιο σε Ω-6 βασικά λιπαρά οξέα, starflower και έλαιο από σπόρους ηλιοτρόπιου, που ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος έναντι στην απώλεια υγρασίας του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και ελαστικό. – Εκχύλισμα ροδιού που με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, ενισχύει την άμυνα του δέρματος και το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

Η διαφοροποίηση της Murad

Όπως όλα τα προϊόντα Murad, έτσι και η φόρμουλα αυτή βασίζεται στην «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™», το πρότυπο σύστημα για την κυτταρική ενυδάτωση και υγεία του δέρματος του Dr Murad.

Τρόπος Χρήσης

Απλώστε με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα προϊόντος, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, κάνοντας απαλές, ανοδικές, κυκλικές κινήσεις. Απομακρύνετε με χλιαρό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα. Συνδυάστε το με την προτεινόμενη αγωγή και ενυδάτωση Murad.

Λιανική Τιμή

Ειδική τιμή γνωριμίας 28,00 ευρώ μέχρι τις 31.10.2015 και στη συνέχεια, η τιμή  διαμορφώνεται στα 35,00 ευρώ (συσκευασία 100ml)

Διανομή

To προϊόν διατίθεται μέσω e-shop στο site www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.