Ο κόσμος της Pandora δημιουργήθηκε για να προσφέρει ποιοτικά και προσιτά κοσμήματα σε κάθε γυναίκα που θέλει να αναδείξει τη θηλυκότητα και τη ρομαντική πλευρά της. Κοσμήματα υψηλής ποιότητας, με χειροποίητες λεπτομέρειες, μοντέρνα σχέδια και ξεχωριστές δημιουργίες, εμπνευσμένα για εσάς… Τα κοσμήματα Pandora είναι φτιαγμένα από ατόφιο χρυσό 14κ & 18κ, μασίφ ασήμι 925°, γνήσια Murano και σύμβολα διακοσμημένα με διαμάντια, μαργαριτάρια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Οι συλλογές Pandora δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να εκφράσει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα, αφού μπορεί να επιλέξει μέσα από αμέτρητους συνδυασμούς σχεδίων και να δημιουργήσει το κόσμημα που την αντιπροσωπεύει και της θυμίζει τη δική της μοναδική ιστορία.

Μπορείτε να δείτε όλες τις συλλογές Pandora, αλλά και τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην ιστοσελίδα www.pandora.net. Μέσα από το site μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα επιθυμιών, ώστε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μπορούν να σας χαρίσουν τα κοσμήματα Pandora, που θέλετε να αποκτήσετε.

Η κεντρική διάθεση βρίσκεται Ερμού 18, Αθήνα στον 2ο όροφο, τηλέφωνο: 210-3233545 και 210-3233546 και CONCEPT STORE PANDORA: Μητροπόλεως 88, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310241225, ενώ σύντομα θα ανοίξει ακόμη ένα CONCEPT STORE PANDORA στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 10).

Για περισσότερη έμπνευση επισκεφθείτε το www.pandora.net.