Όταν έφτασε το πακέτο από το eBay η Becky Smith το άνοιξε με ανυπομονησία για να δει το γυάλινο τραπεζάκι και τις έξι καρέκλες που είχε παραγγείλει.

Αντί γι’ αυτό όμως την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη… και 40 χρυσόψαρα σε σακούλες με νερό! Η φίλη της που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε στο Facebook, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της μόλις είδε τη νεαρή Becky να της δείχνει τις σακούλες με τα χρυσόψαρα.

fish01

Το βίντεο δείχνει τη νεαρή κοπέλα να φοράει την πιζάμα της και να λέει στη φίλη της ότι αυτό που θα της δείξει πρέπει να το μαγνητοσκοπήσει. Τότε την οδηγεί στην κουζίνα και της λέει ότι αντί για το γυάλινο τραπεζάκι που είχε παραγγείλει, ήρθαν αυτές οι κούτες με τα ψάρια. Και συνεχίζει φωνάζοντας «Τι να τα κάνω εγώ τα ψάρια; Παρήγγειλα ένα μικρό τραπέζι και πήρα ψάρια. Δεν μπορώ καν να τα μετρήσω από την ταραχή μου».

Η φίλη της που δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει από το θέαμα, της λέει: «Αυτά παθαίνεις όταν παραγγέλνεις από το eBay». Η Becky της απαντάει ότι μάλλον πρέπει να αγοράσει και μια δεξαμενή για να βάλει τα ψάρια, αν και είναι αμφίβολο αν θα ξαναχρησιμοποιήσει το eBay στο μέλλον.

fish02

Η νεαρή πίστεψε στην αρχή ότι τα είχε παραγγείλει κατά λάθος και ότι θα έπρεπε αναγκαστικά να τα κρατήσει μιας και άρεσαν και στη μικρή της κόρη. «Πραγματικά εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου, αλλά τι να έκανα;» αναρωτήθηκε. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος της εταιρείας μεταφοράς. Εκείνη παρέλαβε τα ψάρια και κάποιος άλλος το τραπεζάκι, ενώ περίμενε τα χρυσόψαρα.