Η Kortney Olson από την Αυστραλία είναι πρωταθλήτρια μπρε ντε φερ αλλά η δύναμή της δεν σταματάει στα χέρια της. Η γκουρού της γυμναστικής μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να σπάει καρπούζια με τους γυμνούς μηρούς της σε μια απίστευτη επίδειξη δύναμης.

Η Kortney δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook στις 5 Φεβρουαρίου και έχει περισσότερες από 5.700.000 προβολές. Το βίντεο έχει λάβει επίσης περισσότερα από 15.000 σχόλια, με πολλά να κάνουν σκληρή κριτική στο σώμα της Kortney πράγμα που δεν δείχνει να την απασχολεί.

«Προφανώς το βίντεο μου έχει προσελκύσει ένα μάτσο ανασφαλή, ζηλιάρικα μικρά αγόρια» έγραψε η ίδια και πρόσθεσε μερικά ακόμη σχόλια όπως «ΝΑΙ! Είμαι παντρεμένη με έναν άνδρα. ΌΧΙ! Δεν είμαι λεσβία.» «ΌΧΙ! Η τεστοστερόνη έχει κάποιες μη αναστρέψιμες παρενέργειες και δεν είμαι διατεθειμένη να ασχοληθώ με αυτή». «’ΌΧΙ! Δεν ανταγωνίζομαι ξανά στη σωματική διάπλαση, ήταν μια τεράστια σπατάλη χρόνου και χρήματος.» «Και τέλος, ΝΑΙ! Θα ήθελα πολύ να αλλάξω τον κόσμο μαζί σας, με την ενδυνάμωση περισσότερων γυναικών για να μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν».

karopaosuzia2 karopaosuzia3

Η Kortney δεν είναι βέβαια η πρώτη γυναίκα που αποδεικνύει ότι μπορεί να σπάσει καρπούζια με τους μηρούς της. Η 30χρονη Olga Liaschuk από το Κίεβο της Ουκρανίας συνέθλιψε τρία καρπούζια με τους μηρούς της, μέσα σε μόλις 14 δευτερόλεπτα ζωντανά σε πρόγραμμα της τηλεόρασης. Η Olga είναι επίσης η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Γκίνες για το σπάσιμο των καρπουζιών με τα πόδια της μέσα στο γρηγορότερο χρόνο. Ωστόσο τελευταία τα βίντεο της Kortney προκαλούν αίσθηση και γίνονται viral κάθε φορά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχοντας χιλιάδες προβολές, κοινοποιήσεις και σχόλια.

Δείτε ένα από τα τελευταία…