Το τατουάζ και η τέχνη του σώματος είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας τρόπος για να εκφραστούν οι άνθρωποι.

Για τους παρακάτω δέκα ανθρώπους όμως ένα ή και δύο τατουάζ δεν ήταν αρκετά, οπότε κάλυψαν όλο το σώμα τους κάνοντάς το έναν μεγάλο καμβά ή προτίμησαν να κάνουν ένα σχέδιο που θα τους μεταμορφώσει.

Η ιστορία αυτών των ανθρώπων μπορεί να είναι καμιά φορά τόσο ενδιαφέρουσα όσο και τα τατουάζ τους.

1. Ο αινιγματικός Paul Lawrence

1 1_1

2_1

Ο Paul Lawrence έχει κάνει αρκετά τατουάζ ώστε αυτά να μοιάζουν με μπλε κομμάτια παζλ σε ολόκληρο το σώμα του. Ωστόσο, είναι επίσης ένας ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικός, καθώς επίσης είναι γνωστός για τα διάφορα ακροβατικά του και τα παράξενα σόου που κάνει. Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει άνθρωπο-αίνιγμα.

2. Η τίγρης

2  Η πρώην σύζυγος του Paul Lawrence, η Katzen έχει κάνει τατουάζ ώστε να μοιάζει με μια τίγρη, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να βάλει σκουλαρίκια που μιμούνται τα μουστάκια τίγρη.

3. Η λεοπάρδαλη

3_1 3

Ο Tom Leppard πήρε στα σοβαρά το όνομά του και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να μην ζει όπως οι άλλοι άνθρωποι στην κοινωνία αλλά να ζει σαν ερημίτης και να κάνει τατουάζ για να μοιάσει με μια λεοπάρδαλη από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Αν μη τι άλλο έχει κάνει μια εντυπωσιακή δουλειά.

4. Ο Rick

4 4_1

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ξοδέψει μια μικρή περιουσία και πάνω από 24 ώρες μετατρέποντας τον εαυτό του σε ζόμπι με τατουάζ κάνοντας τον αρκετά διάσημο στο Διαδίκτυο αφού παρουσίαζε εκεί τα στάδια. Σίγουρα, θα μπορούσε να τρομάξει αρκετούς εκεί έξω, αλλά θεωρεί ότι η φήμη του στο διαδίκτυο αξίζει τον κόπο.

5. «The Illustrated Lady»

5 5_1

Η Julia Gnuse, κοινώς γνωστή ως «The Illustrated Lady», είναι γνωστή για τα τατουάζ της, που καλύπτουν το σώμα της, αλλά πολλοί δεν ξέρουν ότι το έκανε για συγκεκριμένο λόγο. Με τα τατουάζ της ήθελε να κρύψει τα σημάδια που προέκυψαν όταν διαγνώστηκε με πορφυρία.

6. Ο άνθρωπος-ζέβρα

6

Ο Horace Ridler δεν έκανε απλώς μερικά τατουάζ στο σώμα του αλλά μεταμορφώθηκε σε ζέβρα. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως ένα πραγματικό έργο τέχνης σε ανθρώπινο σώμα. Ο «Zebra Man» ήταν ένας Άγγλος αριστοκράτης πριν ασχοληθεί με την μεταμόρφωση του σώματός του.

7. Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ

7

Ο Lucky Diamond Rich θεωρείται ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Είναι καλυμμένος 100% από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ. Έχει κάνει τατουάζ ακόμα και στα μάτια και στο στόμα, παίρνοντας επάξια τον τίτλο.

8. Τατουάζ μέσα στα μάτια

8

Ο Rodrigo Fernando dos Santos δεν αρκέστηκε στο να κάνει τατουάζ στο σώμα του αλλά κάλυψε και το εσωτερικό των ματιών του. Αυτό το έκανε με μια βελόνα σύριγγας που εγχέει μόνιμα μελάνι στο βολβό του ματιού και υπάρχει πλέον ένα ευρύ φάσμα επιλογών χρώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.