Από ένα χαρτί υγείας μέχρι ένα σακουλάκι τσαγιού, κάποια καθημερινά αντικείμενα κοστίζουν πολύ παραπάνω απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Ο λόγος;

Τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα ή η μάρκα τους. Άλλα κοστίζουν λίγο πιο ακριβά και άλλα μια ολόκληρη περιουσία.

Δείτε τη λίστα παρακάτω…

Χαρτί υγείας από χρυσό

krnvant1

Το χαρτί υγείας, γενικά, δεν είναι ακριβό. Το πιο ακριβό ρολό χαρτιού τουαλέτας στον κόσμο, όμως, κατασκευάζεται από μια αυστραλιανή εταιρεία, την Toilet Paper Man, από χρυσό 24 καρατίων και κοστίζει 1.300.000 ευρώ.

Σακουλάκι τσαγιού με διαμάντια

krnvant2

Το συγκεκριμένο σακουλάκι τσαγιού κοστίζει πάνω από 6.000 ευρώ και φέρει 280 διαμάντια.

Μπούμερανγκ Chanel

krnvant3

Το συγκεκριμένο μπούμερανγκ προωθείται από τη Chanel και κοστίζει 1.100 ευρώ. Πρόκειται για ένα εργαλείο των ιθαγενών της Αυστραλίας που εξελίχθηκε σε παιχνίδι, κυρίως στις παραλίες της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Τουβλάκι Lego

krnvant4

Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα απλό τουβλάκι καθώς είναι φτιαγμένο από χρυσό. Ο Οίκος δημοπρασιών Catawiki έβγαλε σε δημοπρασία ένα από τα πιο σπάνια τούβλα LEGO στον κόσμο για 16.850 ευρώ. Το τουβλάκι είναι κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων, ενώ υπάρχουν μόλις 10 παρόμοια.

Ακουστικά από χρυσό

krnvant5

Μια βελγική εταιρεία κοσμημάτων φτιάχνει ακουστικά χρησιμοποιώντας χρυσό 18 καρατίων και 118 διαμάντια. Κοστίζουν περίπου 5.000 δολάρια.

Ομπρέλα

krnvant6
Ο σχεδιαστής Angelo Galasso μαζί με τον Ιταλό μεγιστάνα Flavio Briatore δημιούργησαν την εταιρία Billionaire Couture. Η εταιρία παράγει προϊόντα για πλούσιους και προσφέρει μια ομπρέλα από δέρμα κροκόδειλου που δεν γυρίζει από τον αέρα λόγω του βάρους. Κοστίζει 50.000 δολάρια.