Αν αγαπάτε τα αυτοκίνητα, τότε αυτά τα έπιπλα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εντυπωσιάσουν. Μια αυστριακή εταιρεία σχεδίασης επίπλων με το όνομα Unibro, μετατρέπει τα παλιά ανταλλακτικά και τα κομμάτια από τα αυτοκίνητα σε έπιπλα για το σπίτι ή και το γραφείο.

Η εταιρεία προσφέρει, κατόπιν αιτήματος, κομμάτια επίπλων φτιαγμένα από τα αυτοκίνητα και κυρίως παλιά μοντέλα. Τραπέζια κατασκευασμένα από τα καπάκια πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου είναι το πιο συνηθισμένο έπιπλο που μπορεί να φτιάξει η εταιρεία, αλλά επίσης πουλάει λάμπες και φίλτρα αέρα.

Πολλά από τα έπιπλα που είχε κατασκευάσει έχουν ήδη πουληθεί, αλλά δέχονται παραγγελίες αν κάποιος θέλει να μετατρέψει το παλιό του αυτοκίνητο σε έπιπλα για το σπίτι. Γραφεία και πολύ παράξενα φωτιστικά είναι επίσης μερικά από τα αντικείμενα για το σπίτι που μπορεί να φτιάξει η εταιρεία από τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου.

Αν και τα έπιπλα με θέμα το αυτοκίνητο ή και τις μηχανές δεν είναι ασυνήθιστα, αυτά τα έπιπλα είναι εντελώς διαφορετικά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και με εντελώς ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ από τα συνηθισμένα.

Το μότο της εταιρείας είναι «μικρή εταιρεία με μεγάλες ιδέες», ενώ όπως λένε κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα έπιπλα που κατασκευάζουν είναι ότι εκτός ότι έχουν θέμα το αυτοκίνητο, το κάθε ένα είναι μοναδικό και ποτέ δεν μπορεί το ένα έπιπλο να είναι ίδιο με ένα άλλο.

Τα έπιπλα που έχουν κατασκευάσει μέχρι σήμερα είναι ακόμη και από μοντέλα αυτοκινήτων του 1967. Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των αυτοκινήτων πολλά από τα έπιπλα που έχουν κατασκευάσει σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν και αποτελούν ένα ιδιαίτερο αντικείμενο στο σπίτι.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία…

asd01 asd02 asd03 asd04 asd05 asd06 asd07 asd08 asd09 asd10