Η Παρασκευή το βράδυ ήταν μια δύσκολη νύχτα για τον Σαμ Ζεγκρούρ. Ο 32χρονος υπεύθυνος έκανε το ετήσιο πάρτι της εταιρίας του και τα πράγματα έγιναν λίγο δύσκολα όταν προσπάθησε να συμβαδίσει στο ποτό με ένα τσούρμο εικοσάχρονων.

Μετά το τρελό ξενύχτι λοιπόν, ο τύπος επέστρεψε στο σπίτι και κουτσοκοιμήθηκε για λίγο, ξυπνώντας την επομένη το πρωί με το κεφάλι καζάνι.

Σκέφτηκε λοιπόν να φάει λίγη πίτσα, μόνο που υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα: δεν μπορούσε να κατέβει στον κάτω όροφο για να ανοίξει την πόρτα στον ντελιβερά, μιας και κάθε βήμα τον έκανε να θέλει να αδειάσει τον εσωτερικό του κόσμο.

Ο τύπος από το Μάντσεστερ σημείωσε με νόημα στην ηλεκτρονική του παραγγελία: «Απαίσιο hangover. Πόρτα ανοιχτή. Παρακαλώ φέρτε τη πάνω». Όπως είπε, ήξερε ότι τις παραγγελίες του τις έφερνε συνήθως ο ίδιος ντελιβεράς, ένας ωραίος τύπος που θεώρησε πως θα τον καταλάβαινε και θα τον βοηθούσε.

fdfgthbdgrthrthdrgsrg1

Και είχε φυσικά δίκιο!

fdfgthbdgrthrthdrgsrg2

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν δυστυχώς όπως είχε ελπίσει. Κατάφερε να φάει μόνο ένα κομμάτι, περνώντας τη μέρα στο κρεβάτι…