Ο Ισίδωρος Χιθ Κάμπελ θα είναι από τις 8 Μαΐου 2017 γνωστός ως Ισίδωρος Χιθ Χίτλερ, μιας και το δικαστήριο ενέκρινε τελικά το αίτημά του να αποκαλείται στη ζωή όπως και ο μεγάλος του ήρωας, Αδόλφος Χίτλερ.

«Ο Χίτλερ είναι ήρωας επειδή έσωσε τη Γερμανία», δήλωσε περιχαρής σε τοπικό μέσο του Νιου Τζέρσεϊ (MyCentralJersey.com), για να συνεχίσει: «Τόνωσε την οικονομία στη Γερμανία, έφτιαξε τους δρόμους στη Γερμανία, έδωσε περισσότερες δουλειές στη Γερμανία, σκέφτηκε τους ανθρώπους της Γερμανίας. Είμαι πολύ περήφανος».

Μπορεί βέβαια στην πραγματικότητα ο Χίτλερ θα βύθισε τον κόσμο στον όλεθρο και την καταστροφή και να έσπειρε τον θάνατο στην Ευρώπη, για τον σκληροπυρηνικό θιασώτη του ναζισμού όμως όλα αυτά δεν είναι παρά μια μικρή υποσημείωση στη θεάρεστη διακυβέρνησή του.

nnazziizidadalllerrt1

Ο Ισίδωρος Χίτλερ δεν είναι μάλιστα ο μόνος Χίτλερ της Αμερικής, καθώς στην απογραφή των ΗΠΑ του 2010 εντοπίστηκαν γύρω στους 100 από δαύτους! Πολλοί βέβαια το γράφουν «Hittler», η ουσία παραμένει ωστόσο η ίδια.

Ο «δικός» μας τώρα Χίτλερ υποστηρίζει όπως είναι φυσικό τα πιο αμφιλεγόμενα μέτρα του Τραμπ, στον οποίο αναγνωρίζει αντίστοιχες λαϊκές πολιτικές με τον ηγέτη του Γ’ Ράιχ. «Ο Τραμπ έχει δίκιο, φίλε, χτίσε το τείχος. Το χρειαζόμαστε αυτό το τείχος. Πρέπει να διώξουμε αυτούς τους μετανάστες από δω. Πρέπει να τους διώξουμε όλους από δω».

nnazziizidadalllerrt3

Οι απόψεις του απηχούν τη στενόμυαλη και μισάνθρωπη ιδεολογία του ήρωά του και ο ίδιος δεν χάνει την ευκαιρία να τραβήξει την προσοχή. Κι έτσι ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να πάρει μέρος στο ντοκιμαντέρ «Meet The Hitlers», το οποίο παρακολουθεί τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ως Χίτλερ.

«Πιστεύω ότι οι λευκοί πρέπει να ζουν με λευκούς, οι μαύροι με μαύρους, οι Λατίνοι με Λατίνους. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό». Ίσως βλέπει στη σβάστικα που έχει τατουάζ σε λαιμό και μπράτσο, αλλά και στα ονόματα που έχει δώσει στα παιδιά του, από τον Χάινριχ Χονς δηλαδή ως και την Τζόισλιν Άριο Έθνος (Aryan Nation)!

Το 2013 έχασε μάλιστα την επιμέλεια της μικρότερης κόρης του, μέρες μόνο μετά τη γέννησή της. Και πριν από αυτό, το 2008, οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν απομακρύνει προσωρινά τα παιδιά από τη μισαλλόδοξη επιρροή του όταν έφτιαξε μια γενέθλια τούρτα για τον μεγάλο του γιο που έγραφε «Χρόνια Πολλά, Αδόλφε Χίτλερ»!

nnazziizidadalllerrt4

Η πρώην γυναίκα του δήλωσε μάλιστα πως ο Αμερικανός Χίτλερ πίστευε άλλοτε πως ήταν ο Σατανάς και ότι την πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο για να «μου δείξει πού θα με έθαβε όταν θα με σκότωνε». Όλα αυτά από τον άνθρωπο που χαιρετά τον κόσμο από τον τηλεφωνητή του με το διαβόητο «Χάιλ Χίτλερ».

Ο ίδιος υποστηρίζει πάντως πως είναι παρεξηγημένη προσωπικότητα, αν και δεν είναι εύκολο να δεις τι ακριβώς παρεξηγεί η κοινωνία αναφορικά με τον Ισίδωρο Χίτλερ…