Ένας εκατομμυριούχος άνδρας που ζει στο Λονδίνο θέλησε να απολαύσει ινδικό φαγητό από ένα συγκεκριμένο μαγαζί και ο μόνος τρόπος να το αποκτήσει ήταν να πληρώσει κάποιον να του το φέρει από τη βόρεια Ουαλία.

Ο Mofur Miah, λοιπόν, σεφ σε ένα ινδικό εστιατόριο, κλήθηκε να ετοιμάσει το γεύμα για τον εκατομμυριούχο και τους φίλους του, περίπου 11 άτομα και να το μεταφέρει σε μια μυστική τοποθεσία, στο Λονδίνο. Ο εκατομμυριούχος είχε προγραμματίσει την πτήση ώστε ο σεφ να πάρει μαζί του το έτοιμο φαγητό και να κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες μόλις θα έφτανε στο σπίτι που θα γευμάτιζαν.

Ο σεφ δήλωσε για το περιστατικό: «Είναι όλα μέρος της δουλειάς μας. Ο συνεργάτης μου, Abul Hossain, έλαβε μια παραγγελία για ένα πακέτο που έπρεπε να παραδοθεί στο Λονδίνο. Μας είπαν ότι ένα ιδιωτικό ελικόπτερο ή αεροπλάνο θα έφτανε το πρωί για να με παραλάβει. Η παραγγελία αφορούσε διάφορα πιάτα και μια ποικιλία φαγητών για 11 άτομα και έπρεπε να παραδοθεί στην ώρα της στο Λονδίνο. Ζήτησαν από εμένα να ταξιδέψω με το φαγητό στο αεροσκάφος και να προετοιμάσω εκ νέου τα πιάτα στο Λονδίνο για έναν εκατομμυριούχο».

Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως προγραμματίστηκαν κι όταν ο σεφ έφτασε στο Λονδίνο, τον παρέλαβε άλλο ιδιωτικό αεροσκάφος για να τον πάει στη μυστική τοποθεσία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σεφ ετοιμάζει γεύμα και σερβίρει κάποιον πλούσιο ή μια διασημότητα καθώς έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια όπου συχνάζουν διάσημοι.

Ο ταλαντούχος σεφ, επίσης αναλαμβάνει τα γεύματα ιδιαίτερων γάμων σε ένα ανακαινισμένο αεροπλάνο, το οποίο χρησιμοποιείται για τους παραδοσιακούς γάμους του Μπαγκλαντές, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έκανε delivery μια τέτοια απόσταση για μερικά πιάτα…

delivery1