Γενναίοι άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν σε έναν παράξενο διαγωνισμό με καυτερή πιπεριά και βαρέλια πάγου, αυτή την εβδομάδα στην Κίνα.

Οι συμμετέχοντες έτρωγαν καυτερές πιπεριές, ενώ κάθονταν σε βαρέλια γεμάτα με νερό και πάγο σε έναν διαγωνισμό κατά τη διάρκεια της Εορτής της Φωτιάς και του Πάγου στο γραφικό σημείο Songcheng στην πόλη Hangzhou, την πρωτεύουσα της επαρχίας Zhejiang ανατολικά της Κίνας.

Ο στόχος ήταν να φάνε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα καυτερά λαχανικά ενώ κάθονταν σε παγωμένα νερά τα οποία γέμιζαν εκ νέου με παγάκια σε τακτική βάση. Πολλοί συμμετέχοντες εγκατέλειψαν το διαγωνισμό, λόγω της αφόρητης αντίθεσης μεταξύ του να δαγκώνεις μια καυτερή πιπεριά και να κάθεσαι σε κρύο νερό, ενώ οι θερμοκρασίες του περιβάλλοντος στην πόλη έφτασαν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

tsilidiagwnismos2

Εκατοντάδες θεατές είχαν ως στόχο, όπως λένε οι ντόπιοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail να αγωνιστούν για να στεφθούν πρωταθλητές. Οι συγκεντρωμένοι θεατές παρακολουθούσαν το θέαμα και τα πρόσωπα των συμμετεχόντων που άλλαζαν συνεχώς συναισθήματα προσπαθώντας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τις ακραίες συνθήκες.

tsilidiagwnismos3

Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες από τον ιδιαίτερο διαγωνισμό που δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια των συμμετεχόντων να κερδίσουν αλλά και την αυξημένη δυσκολία αυτού του εγχειρήματος. Στα πρόσωπά τους φαίνεται η δυσκολία από την αλλαγή της θερμοκρασίας στα διάφορα μέρη του σώματος σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη στην περιοχή που έλαβε μέρος το γεγονός.

tsilidiagwnismos4 tsilidiagwnismos5 tsilidiagwnismos6 tsilidiagwnismos7 tsilidiagwnismos8 tsilidiagwnismos9 tsilidiagwnismos10 tsilidiagwnismos11 tsilidiagwnismos12tsilidiagwnismos1