Απελπισμένος να μιμηθεί τα ινδάλματά του, Khloe και Kylie Kardashian, ο James Holt έχει ξοδέψει 10.000 λίρες μόνο στα χείλη του κάνοντας αισθητικές επεμβάσεις.

O 22χρονος έχει επίσης ξοδέψει 3.000 λίρες σε μπότοξ, 2.000 λίρες σε επεμβάσεις στα ζυγωματικά και το σαγόνι ενώ είναι ακόμη πρόθυμος να αφαιρέσει έξι πλευρά για να επιτύχει το ιδανικό σχήμα κλεψύδρας στο σώμα του. Τώρα, πέντε χρόνια μετά την πρώτη επέμβασή του ο James έχει μετατραπεί σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, από ένας έφηβος σε μια κούκλα που κουνάει το κεφάλι. «Θα αποκτήσω ένα εντελώς ψεύτικο ύφος. Αυτό είναι το στυλ που θέλω να έχω. Αγαπώ τις Καρντάσιαν, ειδικά την Kylie και την Khloe, αλλά η Kim είναι παρελθόν τώρα. Λατρεύω αυτά τα μεγάλα οπίσθια και μέση» παραδέχεται.

Από νεαρή ηλικία σχεδίαζε να αλλάξει το βλέμμα του και να κάνει χειρουργική επέμβαση για να μεταμορφωθεί σε κάτι που θα μοιάζει με κούκλα. Στη συνέχεια, στα 17 του έκλεισε το πρώτο ραντεβού για να κάνει το πρώτο μπότοξ και ενέσεις στα χείλια. Όταν μάλιστα διαπίστωσε πως κανείς δεν καταλάβαινε κάποια διαφορά στο πρόσωπό του, έκανε ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές μέσω επεμβάσεων.

Μιλώντας γι΄ αυτή την επιλογή του βέβαια ο 22χρονος παραδέχεται ότι οι επεμβάσεις δεν είναι ανώδυνες. Αν και στην αρχή δεν τον πείραζε καθώς τον ενδιέφερε μόνο το αποτέλεσμα, πλέον πονάει όλο και περισσότερο. Εξακολουθεί, ωστόσο, να έχει τακτικά ραντεβού για τα φρύδια του και δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες με το αποτέλεσμα. Από το πρωί που ξυπνά πιέζει το σώμα του με έναν κορσέ και τον κρατάει για περίπου 8 ώρες. Συνεχίζοντας την προσπάθειά του, να μεταμορφώσει εντελώς την όψη του, ο James θα ταξιδέψει στην Πολωνία τον Αύγουστο για να κάνει μια εγχείρηση στη μύτη αξίας 4.000 λιρών. Παρά τα διάφορα επικριτικά σχόλια που εισπράττει, είναι απτόητος και ακολουθεί το στόχο του.

surg000 surg1 surg2 surg3 surg4 surg5