Αυτό το παντρεμένο ζευγάρι αναζητά κάτι κοινό: Τον κύριο Τέλειο! Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν από τρία χρόνια, η Claire Atkins υπέστη σοκ όταν ο επί έξι χρόνια σύζυγός της, ένας εύσωμος μπόντι μπίλντερ, της ανακοίνωσε ότι ήθελε να γίνει γυναίκα.

Αφού ξεπέρασε τον αρχικό κλονισμό, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της, όταν εκείνος πούλησε τη μοτοσικλέτα του προκειμένου να πληρώσει για τα εμφυτεύματα στήθους και άλλαξε το όνομά του σε Celeste τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου.

Πλέον η Celeste έχει ένα νέο ρόλο στην ζωή τής Claire. Είναι πλέον φίλες και οι δυο τριγυρίζουν στην αγγλική ύπαιθρο αναζητώντας τους άντρες των ονείρων τους.

«Είμαστε και οι δυο πολύ υποστηρικτικές και η μια θέλει την ευτυχία της άλλης», λέει η 41χρονη Claire στο Caters News Agency. «Βγαίνουμε συνήθως τα Σαββατοκύριακα, είναι απόλυτα φυσιολογικό τώρα και περνάμε πολύ καλά». Οι δυο πρώην εραστές, συχνάζουν σε μπαρ στην περιοχή Langworth, στο Lincolnshire, προκειμένου να εντοπίσουν πιθανούς συντρόφους. «Το γούστο μας στους άντρες ευτυχώς, διαφέρει πάρα πολύ», σημειώνει η 37χρονη Celeste.

jsadhafgh1 jsadhafgh2 jsadhafgh3