Ο άτυχος Greg Cundill από τη Βρετανία περίμενε με ανυπομονησία το νέο του Samsung Galaxy από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Ο2, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι αντ’ αυτού θα λάμβανε μια κονσέρβα με σαρδέλες και ένα σφουγγάρι.

Ο 23χρονος άνοιξε το κουτί που έφτασε, έχοντας απ’ έξω το σήμα του προϊόντος, αλλά μέσα υπήρχαν -προς έκπληξή του- μόνο το σφουγγάρι και οι σαρδέλες! Ο νεαρός μηχανικός αεροσκαφών εξακολουθεί να είναι χωρίς κινητό 4 μέρες μετά αφότου έλαβε το δέμα και μιλώντας στη βρετανική Daily Mail κατηγορεί την εταιρεία γιατί δεν του λένε πότε θα αντικατασταθεί.

ΗO2 αναφέρει ότι διερευνά το ατυχές περιστατικό σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για να παραδώσει το δέμα στον 23χρονο.

O Greg αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ λέγοντας πως δεν του αρέσουν καν οι σαρδέλες, ενώ πλέον δε θα έχει καμιά δικαιολογία για να μην πλύνει τα πιάτα! Το δέμα παρέλαβε η μητέρα της κοπέλας του, με την οποία συζεί και όπως είπε απλά υπέγραψε στον courrier και όταν πήρε στα χέρια του το κινητό έλεγξε την ταινία ασφαλείας και ήταν όλα εντάξει. «Όταν άνοιξα το πακέτο σκέφτηκα: “Τι στο διάολο;” και άρχισα να γελάω. Το σφουγγάρι ήταν πρώτο και έτσι σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι εκεί απλώς για να γεμίσει το κουτί. Στη συνέχεια όμως ήρθαν και οι σαρδέλες. Όλοι αρχίσαμε να γελάμε», είπε.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών είπε πως είναι θέμα της εταιρείας που το έστειλε να διερευνήσει πώς βρέθηκε εκεί η κονσέρβα, καθώς αυτό παραδόθηκε σφραγισμένο στον πελάτη. Ένας εκπρόσωπος της μάλιστα ανέφερε: «Η αποθήκη μας έχει ενημερώσει ότι αυτό είναι ένα ζήτημα για την O2 να λύσει και εμείς, καθώς το εξωτερικό της συσκευασίας δεν έχει αλλοιωθεί».

Ο 23χρονος λέει πως στην πραγματικότητα έδωσε 56 λίρες (καθώς είχε έκπτωση λόγω αναβάθμισης συμβολαίου) και αντί για κινητό έλαβε σαρδέλες και ακόμη δεν του έχει πει κανείς τι θα γίνει. «Ήταν αρκετά ξεκαρδιστικό στην αρχή και όλοι το βρήκαμε αστείο, αλλά είναι λίγο ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο μπορεί απλά να εξαφανιστεί», τόνισε.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, ωστόσο, λέει ότι ακόμα η υπόθεση ερευνάται. asf06 asf02 asf03 asf04 asf05asf01