Τα περισσότερα εστιατόρια περηφανεύονται για την κουζίνα τους και για τον τρόπο μαγειρέματος των φαγητών τους. Ο συγκεκριμένος σεφ όμως βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο ψησίματος.

«Πάντα ονειρευόμουν να μαγειρέψω σε λάβα!» τόνισε ο Σαμ Μπομπάς και το έκανε πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε υλικό από τεχνητό ηφαίστειο, το οποίο δημιουργήθηκε στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Σύρακιους ειδικά για μαγείρεμα. Όταν έφτασε στην κατάλληλη θερμοκρασία και τοποθετημένο σε ένα εργαλείο που έμοιαζε με σωλήνα, έβαλε πάνω τη σχάρα και ξεκίνησε το μπάρμπεκιου.

Μπριζόλες, λαχανικά και παρότι ήταν η πρώτη φορά που έψηνε σε τέτοιο υλικό είπαν ότι το φαγητό ήταν πεντανόστιμο. Μάλιστα, ο Μπομπάς ελπίζει πως δε θα είναι η τελευταία φορά που το επιχειρεί και πως μπορεί να γίνει ο απόλυτος τρόπος μαγειρέματος για το ψητό κρέας.