Ανθολογία αποτυχημένης πόζας, του τελευταίου μήνα. Γιατί όταν τα άγνωστα ή μισοάγνωστα μοντέλα, προσπαθούν να πάρουν πόζες Kate Moss, τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές κωμικοτραγικά.


1) Πόζα: «Νομίζω ότι θέλω πάλι λούσιμο», από μια Έλενα Χατζίδου


Βασίζεται στη θεωρία ότι κάθε γυναίκα που σκύβει αλαφρά μπροστά ανασηκώνοντας με το ένα χέρι το στήθος της, έχει εκπληρώσει το «καθήκον» του ερωτικού καλέσματος, οπότε μπορεί πλέον να ασχοληθεί με κάτι που την ενδιαφέρει πραγματικά: Τα μαλλιά της!

2) Πόζα: «Τα άλλα παιδάκια μου πέταξαν άμμο και με λέρωσαν», από κάποια Φρύνη Βλάχου
Βασίζεται στο αξίωμα ότι στους άντρες αρέσουν οι «βρώμικες» γυναίκες, οπότε τι πιο προκλητικό από λίγη άμμο επάνω στα επίμαχα, που δείχνει «παθιασμένη» και ευχαριστιέται ο φωτογράφος όταν την απλώνει. 

3) Πόζα: «Με τρώει η πλάτη μου γιατί χτες με καταφάγαν τα κουνούπια», από μια Νάντια Στάμου
Βασίζεται στην ιδέα, πως η μασχάλη αποτελεί το Νο1 σημείο του γυναικείου σώματος που προτιμούν όλοι οι άνδρες, οπότε τους το προσφέρει απλόχερα, γιατί κάθε πραγματική καλλιτέχνις πρέπει να ικανοποιεί το κοινό της.

4) Πόζα: «Το μαγιό είναι δανεικό και δεν θέλω να το βρέξω», από κάποια Σίντι Σιντορέλα
Βασίζεται στη θεωρία ότι όλοι θα εντυπωσιαστούν από την φυσικότητα της πόζας, που αποπνέει πραγματική χαλάρωση, άρα και καλοκαιρινό ερωτισμό. Εξάλλου ξέρουμε το καλοκαίρι οι γυναικείες κοιλιές, είναι πιο ευαίσθητες σε κρυώματα και γι΄αυτό καλό είναι να μη βρέχονται όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος

5) Πόζα: «Δεν ξανατρώω φασόλια πριν τη φωτογράφιση γιατί μου δημιουργούν αέρια», από κάποια Σαμάνθα Μασιάλη
Βασίζεται στη θεωρία ότι στους άντρες αρέσει το ποδόσφαιρο, οπότε τι πιο προκλητικό και σέξι, από το να ποζάρεις σαν σέντερ φορ, που ετοιμάζεται να κάνει ένα γυριστό σουτ;