Το Γ’ Ράιχ ήταν ο ίδιος ο ορισμός του κακού, με θηριωδίες και γενοκτονίες στο βιογραφικό τους, και φαίνεται πως μας άφησαν άλλη μια σκοτεινή κληρονομιά. Τα αξιαγάπητα Minions!

Τους κωμικούς χαρακτήρες από το «Despicable Me» δηλαδή που έχουν αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς πιστούς στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

Κάποιοι πιστεύουν λοιπόν ακράδαντα πως τα κίτρινα πλασματάκια βασίζονται στα «εβραιόπουλα που άρπαζαν οι ναζί επιστήμονες για να τα υποβάλλουν σε πειράματα με φονικά αέρια». Και το πιστεύουν τόσο πολύ που βγήκαν στην «Telegraph» για να μας ανοίξουν τα μάτια.

mminiinodonsnserser3

Η θεωρία δεν είναι μάλιστα νέα, καθώς υπάρχει στο Twitter ήδη από τον Ιούλιο του 2015, πλέον έχει βρει όμως μια μεγάλη αγκαλιά στη συνωμοσιολογική επικράτεια, καθώς κυκλοφορεί και φωτογραφία-ντοκουμέντο.

mminiinodonsnserser4

Μόνο που αυτή η φωτογραφία δεν είναι από θαλάμους αερίων, αλλά στολή διαφυγής από υποβρύχιο που χρονολογείται από το 1908, πολύ πριν από την άνοδο του ναζισμού στη Γερμανία δηλαδή.

Η θεωρία επιμένει ωστόσο πως τα Minions εφευρέθηκαν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του γερμανικού λαού και να αγαπήσει τελικά τη ναζιστική ιδεολογία…