Ο γιος είχε όρεξη για πλάκες. Ο πατέρας, πάλι, καμία. Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία. Ο νεαρός έχει στήσει μια κρυφή κάμερα για να καταγράψει την αντίδραση του πατέρα του, όταν του ανακοινώσει πως η κοπέλα του είναι έγκυος.

Ο ανυποψίαστος πατέρας κάθεται απέναντι από το γιο και τον ακούει. Ο μεσήλικας είναι εμφανώς ταραγμένος από την τροπή που φαίνεται να παίρνει η κουβέντα διότι μάλλον έχει καταλάβει που το πάει ο μικρός.

Η ταραχή του φαίνεται ξεκάθαρα αν δείτε τον τρόπο με τον οποίο αναπνέει. Ο γιος «ξεφουρνίζει» τα νέα στον πατέρα που χάνει την αυτοκυριαρχία του και αρχίζει να φωνάζει προς το βλαστάρι του πως καταστρέφει το μέλλον του, πως θα καταλήξει υπάλληλος στα Μακ Ντοναλτς και πως την επόμενη το πρωί θα τον στείλει (με αεροπλάνο και στην πρώτη θέση, μάλιστα) να σπουδάσει στη Νιγηρία.

Κάποια στιγμή ο εξαγριωμένος πατέρας φεύγει από το σαλόνι και μετά από μερικά δευτερόλεπτα  επιστρέφει κρατώντας ένα σκουπόξυλο με το οποίο απειλεί τον γιο του πως θα τον χτυπήσει. Και επειδή φαίνεται να το εννοεί ο νεαρός αποκαλύπτει τη φάρσα.

Ο πατέρας κοιτάει προς το μέρος της κρυφής κάμερας και όταν σιγουρεύεται πως όντως είναι φάρσα ξεσπάει σε… απερίγραπτα γέλια που δεν έχουν να κάνουν τόσο με την πλάκα όσο με την ανακούφιση!