Ο Phillip Schofield, ένας από τους παρουσιαστές της βρετανικής πρωινής εκπομπής «This Morning», είπε να δοκιμάσει την τύχη του με το πιο καυτερό σνακ του κόσμου.

Η συμπαρουσιάστριά του Holly Willoughby, που αρνήθηκε να το βάλει στο στόμα της, τον είδε μετά να το καταβροχθίζει ολόκληρο, παρά τις συστάσεις για το αντίθετο.

Είναι πράγματι το πιο καυτερό σνακ του κόσμου, καθώς είναι πασπαλισμένο με το πιο πικάντικο πιπέρι της οικουμένης.

Όσο η ώρα περνούσε, όλο και πιο «άρρωστος» έμοιαζε ο Phil από το πάθημά του. «Είναι πραγματικά επώδυνο», είπε κάποια στιγμή, «η γλώσσα μου έχει πάρει φωτιά τώρα και γίνεται χειρότερο», ενώ λίγο αργότερα θα ομολογούσε: «Τρύπησε τη γλώσσα μου»!

Όταν μάλιστα διέκοψαν για διαφημίσεις, ο παρουσιαστής πίστεψε πως θα πεθάνει! Ήδη δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, αν και το πράγμα γινόταν συνεχώς χειρότερο. Τα μάτια του ήταν κατακόκκινα, η μύτη του έτρεχε και η κάψα είχε φτάσει ως το στομάχι του.

Το σνακ είναι τόσο καυτερό που συνιστά στους γενναίους να το δοκιμάζουν φορώντας γάντια, ώστε να μη φτάσει πουθενά κοντά στα μάτια. Ο παρουσιαστής δεν ήθελε μάλιστα να καταλαγιάσει την κάψα του με κάτι, καθώς προσπαθούσε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 7 λεπτών και 8 δευτερολέπτων. Τόσο είχε αντέξει ο μεγάλος νικητής.

phphilsipccosokgdd000

Ο Phil έσπασε το ρεκόρ, αντέχοντας 8 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Μετά κατέβασε ένα ποτήρι γάλα και έτρεξε στην τουαλέτα: «Έπρεπε να το σταματήσω γιατί κατέστρεφε το στομάχι μου». Ο τολμηρός Βρετανός τα κατάφερε και με το παραπάνω, εκεί που αμερικανός συνάδελφός του βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα δοκιμάζοντας το σνακ του Σατανά…