Άπιστη με τον ίδιο της τον εαυτό αποδείχθηκε η Sophie Tanner από το Brighton που πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της μιας και ακόμα δεν είχε βρει τον «κύριο Τέλειο». Δύο χρόνια μετά ομολόγησε πως τον… απάτησε!

Ήταν πριν από δύο χρόνια, το 2015, όταν αποφάσισε να πάρει τον δρόμο του «sologamy», και παντρεύτηκε τον εαυτό της. Είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να δεσμευτούν με τον εαυτό τους και πιστεύουν πως έτσι θα μάθουν να αγαπούν και να σέβονται τους άλλους. Η Sophie Tanner έκανε το μεγάλο βήμα αλλά τελικά δεν άντεξε για πολύ.

Η Sophie Tanner απάτησε τον εαυτό της με έναν άντρα, ονόματι Ruari Barrett. Χώρισαν, ωστόσο, μετά από πέντε μήνες μιας και εκείνος άρχισε να θέλει περισσότερες γυναίκες και η Sophie αποφάσισε πως της άξιζε κάτι καλύτερο.

Όπως εξήγησε η ίδια στην Amanda Holden και στην εκπομπή «This Morning»: «Αυτός ο ιδιαίτερος ομολογουμένως γάμος δεν αποκλείει απαραιτήτως τη σεξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα ή το να έρθει με κάποιον άλλο κοντά ξανά. Σημαίνει ωστόσο ότι απορρίπτει τις κακές σχέσεις».

«Το να παντρευτείς τον εαυτό σου έχει να κάνει με το να τον αγαπήσεις. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις όλες τις άλλες σχέσεις στη ζωή σου και γίνεσαι καλόγρια για πάντα. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις κακές σχέσεις. Αν αγαπούσαμε περισσότερο τους εαυτούς μας δεν θα χρειαζόμασταν τέτοιες τελετές» είπε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή

«Αυτή η σχέση με τον εαυτό μας είναι μια δήλωση που είναι τόσο σημαντική όσο και μια ρομαντική σχέση. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου είναι μια δια βίου δέσμευση να είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία. Επομένως το διαζύγιο δεν είναι επιλογή» καταλήγει.