H επιμονή και η υπομονή συνήθως επιβραβεύονται. Η ιστορία έχει δειξει πως σχεδόν κάθε προβληματική κατάσταση μπορεί να γυρίσει υπέρ του ανθρώπου που την βιώνει. Με αυτό στο μυαλό ο Κοχέι Νίσι από την Ιαπωνία έχει γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους εργαζόμενους στη βιομηχανία του πορνό της χώρας. Μέχρι εδώ ωστόσο όλα μπορούμε να πούμε πως κυλούν φυσιολογικά.

tipanpor2

 

Ωστόσο το σώμα του 24χρόνου Νίσι σταμάτησε να αναπτύσσεται λόγω μίας εκ γενετής ασθένειας, με το ύψος του να μην ξεπερνά το 1 μέτρο (για να κυριολεκτούμε φτάνει τα 90 εκατοστά), αλλά με τα προσόντα του και το παρουσιαστικό του, το οποίο θυμίζω νεαρό, έχει γοητεύσει την Ιαπωνία, με τις ταινίες του να κάνουν θραύση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νίσι κατάφερε να παλέψει με την ανίατη βλεννοπολυσακχαρίδωση, που περιορίζει τη σωματική ανάπτυξη και το ύψος, ενώ παράλληλα καθιστά το σώμα ευάλωτο στους τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη. Μάλιστα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να σταθεί όρθιος για πάνω από 5 λεπτά. Ενώ δεν ακούει καλά από το αριστερό του αυτί και το αριστερό του χέρι δεν είναι λειτουργικό.

tipanpor5

Ο νεαρός πορνοστάρ έχει μεγαλύτερη πέραση στα νεανικά κοινά και τις γυναίκες, τις οποίες γοητεύει με το παρουσιαστικό του.

tipanpor3 tipanpor4 tipanpor6 tipanpor7 tipanpor8 tipanpor9