Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα βίντεο με μία ξυλόσομπα για κάμπινγκ θα συγκέντρωνε πάνω από 2,5 εκατομμύρια views. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται είναι αλήθεια. Αρκεί να πατήσεις και δεις όλο το κλιπ. Τότε θα καταλάβεις γιατί έγινε viral σε χρόνο μηδέν!

farmgirl1

Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός και φέρει το όνομα Farm Girl. Η μελαχρινή γυναίκα που αν και πρωταγωνιστεί σε βαρετά-θα λέγαμε- βίντεο, αυτά κάνουν το γύρο του διαδικτύου και εκτοξεύονται σε θεάσεις.

Η 50χρονη εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα new age κορίτσι της φάρμας που συγκεντρώνει φανατικούς χρήστες γύρω από εκείνα που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube, που το βρίσκει κανείς με το όνομα Banshee Moon.

farmgirl3

Το Farm Girl, ακούει στο όνομα Jennifer, είναι μητέρα δυο παιδιών και ζει σε μια μικρή φάρμα στο Southeastern της βόρειας Καρολίνα.

Τα βίντεο που ανεβάζει αποκτούν αστραπιαία φήμη, χάρη στις σούπερ σέξι εμφανίσεις της. Ένας… χαρούμενος κατασκηνωτής έγραψε σχετικά: «Είναι καλό που δείχνει χωρίς στηθόδεσμο το πώς δουλεύει αυτή η σόμπα…». Για το εν λόγω βίντεο, και όχι μόνο, η Jennifer συνεργάστηκε με τον σύζυγό της με τον οποίο καταγράφουν τη ζωή τους στη φάρμα.

farmgirl2 farmgirl4 farmgirl5 farmgirl6 farmgirl7 farmgirl8 farmgirl9