Δεν έχει λόγια να περιγράψει κανείς αυτό που έκαναν στη γενετήσια περιοχή τους ένας δάσκαλος του Κουνγκ Φου και οι μαθητές του.

Είτε με γροθιές είτε με «πολιορκητικούς κριούς» ο δάσκαλος και οι μαθητές τους χτύπησαν επανειλημμένα τους όρχεις τους χωρίς να κάνουν ούτε έναν μορφασμό πόνου.

«Έμαθα την τεχνική του Iron Crotch όταν έγινα 67 ετών. Πιστεύω ότι μου κάνει καλό στην υγεία μου. Το κάνω καθημερινά. Πιστεύω ότι χτίζει την αντοχή μου και από τότε έχω λιγότερα κρυολογήματα και πυρετούς» δήλωσε ο δάσκαλος Γουέι Γιαομπίν.

Το βίντεο απεικονίζει τον Γουέι Γιαομπίν, δάσκαλο του «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου» και τους μαθητές τους να κάνουν δημόσια επίδειξη της τεχνικής τους.

Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις οι οπαδοί του «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου» πιστεύουν ότι ενισχύει τις σεξουαλικές επιδόσεις των αρρένων και βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η στυτική δυσλειτουργία κι η πρόωρη εκσπερμάτιση.

Ο δάσκαλος κι οι μαθητές του διακρίνονται στο βίντεο να δέχονται σφοδρά χτυπήματα στους όρχεις τους με γροθιές, κλωτσιές, τούβλα, ακόμη και με πολιορκητικό κριό.

Δείτε το βίντεο